Vektron garanti firması. Kusurlu ürünlere filan bakıyorlar. Ürün değişimi vb.Vektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Vektron garanti firması. Kusurlu ürünlere filan bakıyorlar. Ürün değişimi vb.Vektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Ama benim ürün bozuk diye vektrona gitti seninki gidermi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopya epostaya kod gönderdi o kodla gönderdim ama iade talebi açmadım siteden
kutu etiketleri üzerinde değilmiydi ,vektron garanti firması bu aradaVektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Banada aynı şekilde. Sorunu çözmüyorlar sadece serviste diyorlar. Vektronu arıyorum bende.Vektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Hocam bu benim 2. Kez gönderisim. 1.de yenisini gönderdiler 2.de ise iade isticem. Kutu etiketi derken anlamadımkutu etiketleri üzerinde değilmiydi ,vektron garanti firması bu arada
hani şeffaf bir bant var ya ilk kişi açıyor o etiketi diyorum bantta diyebilirizBanada aynı şekilde. Sorunu çözmüyorlar sadece serviste diyorlar. Vektronu arıyorum bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu benim 2. Kez gönderisim. 1.de yenisini gönderdiler 2.de ise iade isticem. Kutu etiketi derken anlamadım
Şeffaf bant üzerindeydihani şeffaf bir bant var ya ilk kişi açıyor o etiketi diyorum bantta diyebiliriz
açmadıysanız pek garantiye gideceğini sanmıyorumŞeffaf bant üzerindeydi
Bence çok acele ediyorsun kargoya verilmeden önce olsa senin dediğin zaten okay 1 2 güne iade olurdu paran çünkü havuzda oluyor ama kargon teslim edildikten sonra onların hesabına geçtiğinden dolayı 1 ila 14 gün arasında bir iade süresi oluyor THH başvuruda bulunman sana bir şey kaybettirmez veya kazandırmaz sadece süreci belki hızlandırır ama zaten karşı taraftan savunma istenene kadar iaden çoktan yapılmış olur.iade gerçekleşene kadar burada bilgilendirme yapmaya devam edeceğim.
7 gün. iadem hala yapılmadı.
wp hattıyla görüştüm. yardımcı olamadılar. kayıt açılmamış. birisinin adını verdiler ve telefonla aradım. kayıtlara açan kişiymiş.
onunla biraz konuştum. işlemleriniz başlatıldı dedi. ne zaman iade olur diye sordum. pazartesi muhasebeye bildirilir vs. kesin bir şey diyemedi. yine işlemler devam ediyor anlayacağınız.
ne zaman iade edileceği belli değil. belirsizlikler sürdüğü için tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. bunlar kanuni süreçten önce iade yaparlarsa şikayetimden vazgeçerim.
bir daha "itopya" adını gördüğüm an koşarak uzaklaşacağım ve bu süreci herkese anlatacağım.
konuyu yanlış anlamış olabilirsin. baştan oku istersen.Bence çok acele ediyorsun kargoya verilmeden önce olsa senin dediğin zaten okay 1 2 güne iade olurdu paran çünkü havuzda oluyor ama kargon teslim edildikten sonra onların hesabına geçtiğinden dolayı 1 ila 14 gün arasında bir iade süresi oluyor THH başvuruda bulunman sana bir şey kaybettirmez veya kazandırmaz sadece süreci belki hızlandırır ama zaten karşı taraftan savunma istenene kadar iaden çoktan yapılmış olur.
Bence sen benim dediğimi anlamıyorsun neyse bildiğin gibi yap.konuyu yanlış anlamış olabilirsin. baştan oku istersen.
kargoyla ilgili bir durum yok. ayrıca havuz gibi bir durum yok çünkü, itopyanın kendi sitesinden aldım.
thh ile ilgili detayı yazdım zaten.