Vektron garanti firması. Kusurlu ürünlere filan bakıyorlar. Ürün değişimi vb.Vektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Vektron garanti firması. Kusurlu ürünlere filan bakıyorlar. Ürün değişimi vb.Vektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Ama benim ürün bozuk diye vektrona gitti seninki gidermi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopya epostaya kod gönderdi o kodla gönderdim ama iade talebi açmadım siteden
kutu etiketleri üzerinde değilmiydi ,vektron garanti firması bu aradaVektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Banada aynı şekilde. Sorunu çözmüyorlar sadece serviste diyorlar. Vektronu arıyorum bende.Vektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Hocam bu benim 2. Kez gönderisim. 1.de yenisini gönderdiler 2.de ise iade isticem. Kutu etiketi derken anlamadımkutu etiketleri üzerinde değilmiydi ,vektron garanti firması bu arada
hani şeffaf bir bant var ya ilk kişi açıyor o etiketi diyorum bantta diyebilirizBanada aynı şekilde. Sorunu çözmüyorlar sadece serviste diyorlar. Vektronu arıyorum bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu benim 2. Kez gönderisim. 1.de yenisini gönderdiler 2.de ise iade isticem. Kutu etiketi derken anlamadım
Şeffaf bant üzerindeydihani şeffaf bir bant var ya ilk kişi açıyor o etiketi diyorum bantta diyebiliriz
açmadıysanız pek garantiye gideceğini sanmıyorumŞeffaf bant üzerindeydi