Neler Yeni

Itopyanın iade süreçleri

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
efe can
Vektronun ne olduğunu bilmiyorum ama bana davranışları kabul edilir değil.
Banada aynı şekilde. Sorunu çözmüyorlar sadece serviste diyorlar. Vektronu arıyorum bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutu etiketleri üzerinde değilmiydi ,vektron garanti firması bu arada
Hocam bu benim 2. Kez gönderisim. 1.de yenisini gönderdiler 2.de ise iade isticem. Kutu etiketi derken anlamadım

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Banada aynı şekilde. Sorunu çözmüyorlar sadece serviste diyorlar. Vektronu arıyorum bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu benim 2. Kez gönderisim. 1.de yenisini gönderdiler 2.de ise iade isticem. Kutu etiketi derken anlamadım
hani şeffaf bir bant var ya ilk kişi açıyor o etiketi diyorum bantta diyebiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
bugün itopya whasapp hattından yeniden iade durumunu sordum.

"şuan çok yoğunuz" cevabını verdiler.

sanki ben bunlara evcilik oynayalım diyorum. yapacakları tek iş, açılmamış kutuyu iade alacaklar. günlerdir bekletiyorlar. 2399trl ödeme yapacaklar ama bu şekilde kötü yorumlar, kötü reklamlar bunlara belki de 2.399.000 milyona mal olacak.
başka yerlerde de haklarında olumuz yorumlar okuyorum. iadeler ve teslim süreleri ile ilgili çok şikayet alıyorlar.
hala çıkıp "kampanya" diye mal satmaya çalışıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
ütopya hakkında açılan sayısız benzer şikayetleri buradan okuyabilirsiniz.
parayı kolay kazanmıyorsanız buradan alışveriş yaparken tekrar tekrar düşünün.

bu arada, 6. gün ve hala benim iademi gerçekleştirmediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
iade gerçekleşene kadar burada bilgilendirme yapmaya devam edeceğim.

7 gün. iadem hala yapılmadı.

wp hattıyla görüştüm. yardımcı olamadılar. kayıt açılmamış. birisinin adını verdiler ve telefonla aradım. kayıtlara açan kişiymiş.
onunla biraz konuştum. işlemleriniz başlatıldı dedi. ne zaman iade olur diye sordum. pazartesi muhasebeye bildirilir vs. kesin bir şey diyemedi. yine işlemler devam ediyor anlayacağınız.
ne zaman iade edileceği belli değil. belirsizlikler sürdüğü için tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. bunlar kanuni süreçten önce iade yaparlarsa şikayetimden vazgeçerim.
bir daha "itopya" adını gördüğüm an koşarak uzaklaşacağım ve bu süreci herkese anlatacağım.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
İsmail
iade gerçekleşene kadar burada bilgilendirme yapmaya devam edeceğim.

7 gün. iadem hala yapılmadı.

wp hattıyla görüştüm. yardımcı olamadılar. kayıt açılmamış. birisinin adını verdiler ve telefonla aradım. kayıtlara açan kişiymiş.
onunla biraz konuştum. işlemleriniz başlatıldı dedi. ne zaman iade olur diye sordum. pazartesi muhasebeye bildirilir vs. kesin bir şey diyemedi. yine işlemler devam ediyor anlayacağınız.
ne zaman iade edileceği belli değil. belirsizlikler sürdüğü için tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. bunlar kanuni süreçten önce iade yaparlarsa şikayetimden vazgeçerim.
bir daha "itopya" adını gördüğüm an koşarak uzaklaşacağım ve bu süreci herkese anlatacağım.
Bence çok acele ediyorsun kargoya verilmeden önce olsa senin dediğin zaten okay 1 2 güne iade olurdu paran çünkü havuzda oluyor ama kargon teslim edildikten sonra onların hesabına geçtiğinden dolayı 1 ila 14 gün arasında bir iade süresi oluyor THH başvuruda bulunman sana bir şey kaybettirmez veya kazandırmaz sadece süreci belki hızlandırır ama zaten karşı taraftan savunma istenene kadar iaden çoktan yapılmış olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
Bence çok acele ediyorsun kargoya verilmeden önce olsa senin dediğin zaten okay 1 2 güne iade olurdu paran çünkü havuzda oluyor ama kargon teslim edildikten sonra onların hesabına geçtiğinden dolayı 1 ila 14 gün arasında bir iade süresi oluyor THH başvuruda bulunman sana bir şey kaybettirmez veya kazandırmaz sadece süreci belki hızlandırır ama zaten karşı taraftan savunma istenene kadar iaden çoktan yapılmış olur.
konuyu yanlış anlamış olabilirsin. baştan oku istersen.
kargoyla ilgili bir durum yok. ayrıca havuz gibi bir durum da yok. çünkü; itopyanın kendi sitesinden aldım.
thh ile ilgili detayı yazdım zaten.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
İsmail
konuyu yanlış anlamış olabilirsin. baştan oku istersen.
kargoyla ilgili bir durum yok. ayrıca havuz gibi bir durum yok çünkü, itopyanın kendi sitesinden aldım.
thh ile ilgili detayı yazdım zaten.
Bence sen benim dediğimi anlamıyorsun neyse bildiğin gibi yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
8. gündeyiz ve iadem hala yapılmamıştır.

en son müşteri hizmetlerine bu durumu sordum. iademin onaylandığını ve 10 iş günü içinde yapılacağını söylediler.

8 gündür bekliyorum. 10 iş gününe 4 gün de hafta sonlarını eklediğinizde 14 gün yapıyor.

14+ 8 = 22 gün yapmaktadır.

thh süreci işlemektedir. keşke tüketici hakem heyetine daha önce açsaydım. bu süreç içerisinde bunların peşini bırakmayacağım. iade süreçlerindeki aksama neticesinde geçen her günün faizini almak için uğraşacağım.

burada bunları paylaşmamın amacı;
böyle sözüm ona firmalar, insanların paralarını hesaplarında tutuyor ve bu şekilde ellerindeki parayı kullanıyorlar.
kanunları sonuna kadar kendi lehlerine kullanıyorlar.

bunları halk için yapan benim gibi insanlar olmasaydı, inanın bunlar daha da beterini yapacaklardı. bunları burada yazdığımızda, mutlaka cahil bir kaç kişi çıkacağını biliyordum.
tarikat kafasındaki, öğretilmiş bilgileri ve emirler neticesinde hareket etmeyi bir görev olarak gören bu cahil tipler, çıkıp "sen bildiğin gibi yap" diyerek, milletin hakkını yiyen kişilerin hesabına çalışmaktadır.
biz burada adalet için, insanlık için bir şeyler yapmaya çalışırken bile, çıkıp bu tip hak yiyen, milleti zarara uğratmaya çalışan tipleri savunan zavallı tipler var olmaya devam edecektir.

Top Bottom