lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,770
@otherworld korkunç bir takıntın var Allah çevrendeki insanlara sabır versin
itopyadan nemalanan kişilerden biri daha. ya da aynı kişilerin ortak hesabı.@otherworld korkunç bir takıntın var Allah çevrendeki insanlara sabır versin
haha dostum bende itopya ile ilgili problemler yaşadım mağaza teslim ürünlerim çok geç teslim edildi mesela ama sendeki gereksiz bir takıntı haberin olsunitopyadan nemalanan kişilerden biri daha. ya da aynı kişilerin ortak hesabı.
dıj güjler senin mutlu olmanı istemiyor bende sana musallat olmak için görevlendirildim dostum üzgünümitopyadan nemalanan kişilerden biri daha. ya da aynı kişilerin ortak hesabı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı taktikte reaksiyonlar, dini kelimeler.
klon kullanıcı. bana saldırmasındaki etkenlerden biri de siyasi muhtemelen.
fikirlerini saygılı şekilde yazan insanlara saygı duyarım.İtopyanın sayısız reziliklerini herkes biliyor şikayetvar da bir sürü konu var lakin devlet tarafından 1-14 yasal iade süresi konulan bir yerde keyfi veya değil bu süre zarfı içinde 1.gün de iade edebilir 14.günde iade edilebilir. Bu yasal hakkı da istediği gibi de kullanmakta özgürdür yani 3.gün iade edebilecek bile olsa 14.gün iade etti diye eleştirilmesi doğrumudur tartışılır. Ha 1-14 iş günü diyip bu sürede iade etmemeleri de şaşırtmaz çünkü bu konuda mağdur çok insan gördüm ama dediğim gibi şuan yasal iade sürecinde ve 6 gün oldu 9 gün oldu gibi söylemler gereksiz bence.
Yasal iade süreci içinde olduğu içinde thh başvurundan sonuç alamazsın 1-14 iş gününü geçerse tabii ki haklı olarak bir sonuç elde edebilirsin.