İtopyanın sayısız reziliklerini herkes biliyor şikayetvar da bir sürü konu var lakin devlet tarafından 1-14 yasal iade süresi konulan bir yerde keyfi veya değil bu süre zarfı içinde 1.gün de iade edebilir 14.günde iade edilebilir. Bu yasal hakkı da istediği gibi de kullanmakta özgürdür yani 3.gün iade edebilecek bile olsa 14.gün iade etti diye eleştirilmesi doğrumudur tartışılır. Ha 1-14 iş günü diyip bu sürede iade etmemeleri de şaşırtmaz çünkü bu konuda mağdur çok insan gördüm ama dediğim gibi şuan yasal iade sürecinde ve 6 gün oldu 9 gün oldu gibi söylemler gereksiz bence.
Yasal iade süreci içinde olduğu içinde thh başvurundan sonuç alamazsın 1-14 iş gününü geçerse tabii ki haklı olarak bir sonuç elde edebilirsin.
fikirlerini saygılı şekilde yazan insanlara saygı duyarım.
buradaki amacımı daha önce de yazdım. daha fazla insana ulaşabilmek ve insanları böyle firmalara karşı uyarmak.
bknz: bir sürü kişi daha önce bu markadan darbe yemiş. mesela, benden önce bu sitede böyle bir şikayetleri olan kişileri görseydim, buradan alışveriş yapmazdım.
insan olarak görevimiz; iyi yapanı alkışlamak, yanlış yapanı uyarmak, dolandırıcı olanları ifşa etmek olduğuna inanıyorum.
eğer benim sözlerimde yanlış bir şey varsa bunun sorumluluğunu da alarak buraya yazı yazıyorum.
tüketici hakem heyetine başvurmamış ama 14 yasal günü geçmiş insanlar daha çok mağdur edilmiş durumda.
böyle firmalar insanların paralarını hesaplarında tutarak parayı kullanıyorlar. bu da, haksızlığa sebep olmaktadır.
yani, yanlış bir şey varsa hepimiz düzeltelim ama doğru konuşan ve mağdur olan insanlara saldırmak kimseye bir fayda sağlamaz. çünkü benim gibi uğraşan insanlar, hepimizin haklarını koruyorlar.