ALINMAZ !!!185-190 civarı boy 70 kilo, günde en az 3-4 saat kullanmak için uygun bir koltuk mu? bu bütçede daha iyisi var mı
Bütçedeki diğer koltukları bilmiyorum fakat Fab v4 kullanıyorum. Öneririm rahat bir koltuk, sadece uzun süreli kullanımda gıcırdama gibi bir sorun oluyor ama onu da yanında verdikleri yağ ile büyük oranda çözdüm. Bunun haricinde aklıma gelen bir eksisi yok.185-190 civarı boy 70 kilo, günde en az 3-4 saat kullanmak için uygun bir koltuk mu? bu bütçede daha iyisi var mı
Neden?ALINMAZ !!!
Süngeri ince falan değil hocam abartmayınsünferi cok ince hiç rahat değil bi yerden sonra bel ağrıtmaya başlıyo bel desteği bi yerden sonra aşşağıya kayıyor
2021 yılından beri kullanıyorum memnunum valla bel desteği dediğiniz gibi aşşağıya kayıyor onun dışında rahat ve memnunum bayasünferi cok ince hiç rahat değil bi yerden sonra bel ağrıtmaya başlıyo bel desteği bi yerden sonra aşşağıya kayıyor
ben memn un değilim forumda memnun olmayan baya kişi vardı2021 yılından beri kullanıyorum memnunum valla bel desteği dediğiniz gibi aşşağıya kayıyor onun dışında rahat ve memnunum baya
Alınır185-190 civarı boy 70 kilo, günde en az 3-4 saat kullanmak için uygun bir koltuk mu? bu bütçede daha iyisi var mı
olabilir hocam herkes memnun olacak diye bir şey yok.ben memn un değilim forumda memnun olmayan baya kişi vardı