Neler Yeni

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren
Merhaba, 17 yaşında nerede çalışabilirim giyim mağzalarında falan çalışabilirmiyim? Para biriktirmek için çalışacağım. Önereceğiniz bir yer varsa söyleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmi olarak fast food restoranları dışında çok bir seçenek yok sanırım. Esnaflara bakmanız tavsiyem olur. Özellikle çok iş yapmayan bir fırında işe girerseniz çok rahat edersiniz.
Peki fast food dediğiniz McDonald's ve Burger King mi? Oralar nasıl ki zor mu onu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düğün/cemiyetlerde garsonluk yapabilirsin.
Yok benlik değil. Başka önereceğiniz bir yer var mı?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
gıda sektöru dışındaki çoğu yerler henüz reşit olmamış kimseyi almıyor ancak ailenin onayı cart curt belge vsvs olması lazım ki sıkıntı olmasın. eğer paraya ihtiyacım yok dersen 18i bekle 18inde bir mağazaya at kendini
ben 17 yaşında girdim bu lanet sektöre hala da bu sektördeyim
gıdada başladım gıdadan devam ediyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaka mı? 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

gıda sektöru dışındaki çoğu yerler henüz reşit olmamış kimseyi almıyor ancak ailenin onayı cart curt belge vsvs olması lazım ki sıkıntı olmasın. eğer paraya ihtiyacım yok dersen 18i bekle 18inde bir mağazaya at kendini
ben 17 yaşında girdim bu lanet sektöre hala da bu sektördeyim
gıdada başladım gıdadan devam ediyorum..
Yok beklerim. Sizce hangi mağazalar iyi önereceğiniz yerler var mı? Aslında teknoloji mağazalarıda var aklımda onlar nasıl?

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Gökdeniz
sakin kafelerde işi öğrenirsin giyim mağazaları olabilir temposu düşük yerler düşün önce bi çalışma hayatına alışman lazım fabrika işlerine vs girme tavsiyem çalışasın varsada soğursun valla

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,461
İsim
uwu
Merhaba, 17 yaşında nerede çalışabilirim giyim mağzalarında falan çalışabilirmiyim? Para biriktirmek için çalışacağım. Önereceğiniz bir yer varsa söyleyebilirsiniz.
Giyim mağazaları almaz diye tahmin ediyorum reşit değilsin diye ama şansını dene ha ara vermem düzenli video atarım dersen instagram dene bence baya kolay ama yüzünü gösterme hemen ben hiç göstermeyeceğim bu şekilde 3 ayda 50k olacağım son 100/150 kişi kaldı sonra sponsorluk verirler mi diye telegram sayfalarına yazacağım durduğun yerden kimse vermiyor

Not: hiçbir şekilde bot basılmadı hesaba hepsi gerçek takipçi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
Coca Cola nın deposu varsa gidip nakliyatta veya şişe ayıklamada çalışabilirsin. Okulu bitirip askerliği yaparsan satış bölümüne girersin şu anda en etli maaşları onlar veriyor. 40-60k

Mücoo242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Mücahit Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, rap
Kardeş bence esnaf lokantasında işe başla. Ben lokantada çalışıyorum ve mutluyum. Kurallara uyarsan, masaları ve servisleri düzenlemeyi unutmayıp, telefonunu çok fazla eline almazsan mutlu mesut çalışırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,663
Üyeler
163,699
Son üye
gameron10
Top Bottom