Neler Yeni

Yardım S.T.A.L.K.E.R 2 Oynayabilir Miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Yuzarsef
İzleyin RTX 4060 VRAM yetersizliğinden dolayı 5 FPS.

VRAM olayında bu kadar FPS farkına baktım oturmamış ham oyunlarda oluyor bu hatalar. Cyberpunk da oynayamadım ilk çıktığında ama şu an orta üst ayarlarda rahat 50-60 FPS alıyorum frame generation olmadan. Oyun güzel oturtulur ise ve oyun motoru iğrenç değil ise en baba oyunda 4GB VRAM bile 30FPS stabil almak için yeterli olmalı. Ben inanıyorum bu oyunda düzelir zamanla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Yuzarsef
4gb çok az en ideal 8 gb çoğu oyunlarda sıkıntı yaşatmaz 4gb zaten oyun kendisi ekran kartından 4gb filan kulanıyordur
Optimizasyon sıkıntısı olmayan bir oyunda düşük ayarlar için laptop olarak yeterli. Ben alalı 2 yıl oldu 2 yıl önce gayet kafi idi. Şu an yeni çıkan optimizasyonu iyi olan oyunların çoğunu orta-üst veya düşük-orta ayarlarda akıcı oynuyorum. Ama bu oyun çok başka 50-60 FPS den de direkt 5-9 FPS'e kilitlenemezsin direkt bu oyunun yazılımı ile alakalı bir durum.

umut03848

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umut
bende excalibur i7 işlemçili 4060 ti laptop var ilk aldığımda lol de 1k fps geçiyordu 6 ay sonra bi anda fps drop yemeye başladım 400 fps ye kadar çıkmaya başladı laptopların classical bir sıkıntı "Laptop oynuyorsan herzaman temizlemen gerekiyor alt üst o da etkiler çok ısınmaması gerekiyor çok ısınırsa otomatik tasaruf moduna geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende excalibur i7 işlemçili 4060 ti laptop var ilk aldığımda lol de 1k fps geçiyordu 6 ay sonra bi anda fps drop yemeye başladım 400 fps ye kadar çıkmaya başladı laptopların classical bir sıkıntı "Laptop oynuyorsan herzaman temizlemen gerekiyor alt üst o da etkiler çok ısınmaması gerekiyor çok ısınırsa otomatik tasaruf moduna geçer
YANİ ANLIYAÇAGIN EKRAN KARTININ VRAM İ 6 DAN AZ OLMASIN ESKİ OYUNLAR OYNARSIN AMA YENİ OYUNLARA GEÇİNCE ZORLANIRSIN MONİTOR DE KULANIYORSAN BÜYÜK SIKINTI

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Yuzarsef
İzleyin RTX 4060 VRAM yetersizliğinden dolayı 5 FPS.

Kral düzeldi sonunda oynayabilirim 4GB VRAM ile düzeltmişler. Sadece şehirde FPS drop oluyor arada onun dışında iyi.
YANİ ANLIYAÇAGIN EKRAN KARTININ VRAM İ 6 DAN AZ OLMASIN ESKİ OYUNLAR OYNARSIN AMA YENİ OYUNLARA GEÇİNCE ZORLANIRSIN MONİTOR DE KULANIYORSAN BÜYÜK SIKINTI
Ben aldığım zaman gayet uygundu fiyat olarak ve dönemine göre iyiydi. En baba laptop 8GB VRAM kullanıyordu ve TR'de yoktu bildiğim kadarıyla. Kendi döneminin üst seviye laptopu zaten aldığım (maşallah Allah nazardan saklasın.).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,123
Üyeler
163,781
Son üye
boranlex
Top Bottom