Neler Yeni

Acer nitro v16 ANV16-41 İyi Midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet şahin
Acer nitro v16 aldım ama herkes kötü demiş cihaza bir pişman olmadım değil kullanan veya alan başka kişiler varmı onlarında yorumunu merak ediyorum gerçekten o kadarmı kötü cihaz.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
yok yav hiçbir şey beğenmiyor bunlar ben laptop önerisi istedim herkes farklı telden hepsi diğer ürüne sallıyor nitro iyidir sıkıntı yok

Oguz...

80+ Bronze
Şubattan beri var 7840hs 4060 güzel kullanışlı. Ben takviye ram ssd yaptım biraz hassas okadar.

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Bende de nitro 5 var ben memnunum açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece biraz nazlı gelinlik yapıyor olur o kdr da

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Mahir Cengiz
Acer nitro v16 aldım ama herkes kötü demiş cihaza bir pişman olmadım değil kullanan veya alan başka kişiler varmı onlarında yorumunu merak ediyorum gerçekten o kadarmı kötü cihaz.
Hocam nitro v serisi acerin ofis+iş cihazı aspire serisinden devşirme laptop olduğu için çok önerilmiyor ve tercih edilmiyor. Düşük gpu wattı kötü soğutma sistemi mux switch olmaması, düşük pil süresi, kötü ekran bunların başlıca sebepleri. Buradan daha detaylı öğrenebilirsin. https://www.technopat.net/sosyal/ko...isim-ve-2023-modelleri.3083781/#post-23877950

Son düzenleme:

Oguz...

80+ Bronze
Bende de nitro 5 var ben memnunum açıkcası

Sadece biraz nazlı gelinlik yapıyor olur o kdr da
Bende 1önceki laptobum kardeşime verdim .Nitro 5 biraz sesli kalıyor max gördüğüm sıcaklık 91 zorlandığında kısıtlama ile karşılaşmadım

Hocam nitro v serisi acerin ofis+iş cihazı aspire serisinden devşirme laptop olduğu için çok önerilmiyor ve tercih edilmiyor. Düşük gpu wattı kötü soğutma sistemi mux switch olmaması, düşük pil süresi, kötü ekran bunların başlıca sebepleri. Buradan daha detaylı öğrenebilirsin.
V serisimiymiş ben normal nitro 16 gördüm 😅😅😅

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Mahir Cengiz
Bende 1önceki laptobum kardeşime verdim .Nitro 5 biraz sesli kalıyor max gördüğüm sıcaklık 91 zorlandığında kısıtlama ile karşılaşmadım

V serisimiymiş ben normal nitro 16 gördüm 😅😅😅
Hocam 7840hs 4060 deyince anladım zaten v serisi nitro v serisinde bu kombinasyon yok olsa da soğutmaz zaten mecbur limit getirirler cihaza. Nitro 16 serisi sıvı metalle jilet gibi ekranlı taş gibi cihazdır seveni sayanı çoktur bende severim kendisini.

Oguz...

80+ Bronze
Hocam 7840hs 4060 deyince anladım zaten v serisi nitro v serisinde bu kombinasyon yok olsa da soğutmaz zaten mecbur limit getirirler cihaza. Nitro 16 serisi sıvı metalle jilet gibi ekranlı taş gibi cihazdır seveni sayanı çoktur bende severim kendisini.
Acerin sevmediğim 2-3 adet tarafı var. bios çok kısıtlı. Mux olmuyor çoğunlukla.işlemci güç değerleri düşük oluyor(çok düşük değil ama arttırılabir).

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,718
Üyeler