Neler Yeni

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren
Coca Cola nın deposu varsa gidip nakliyatta veya şişe ayıklamada çalışabilirsin. Okulu bitirip askerliği yaparsan satış bölümüne girersin şu anda en etli maaşları onlar veriyor. 40-60k
Coca Cola'ya 18 yaş altı alırlar mı ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
popeyeste çalış agam şartları çok iyi asgari ücret artı sigorta yaşını sorun etme 17 yasında da sigorta yapılabiliyor günde 8 saat çalışıyorsun bunun yarım saati yemek molası 10 dakika da ayriyeten sigara molası var aslında toplamda 7 saat 20 dakika çalışıp 40 dakika mola yapıyorsun hemde diğer burger king mc gibi fast food zincilerinden daha az yoğunluğu var rahat edersin bence

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
Market , fast food ve fabrika hariç yerleri düşünmeni tavsiye ederim.
Ne yazık ki genel olarak asgari ücret alacağın her iş çok kötü ama yukarıdakiler kötünün de kötüsüdür...
Mesaj otomatik birleştirildi:

popeyeste çalış agam şartları çok iyi asgari ücret artı sigorta yaşını sorun etme 17 yasında da sigorta yapılabiliyor günde 8 saat çalışıyorsun bunun yarım saati yemek molası 10 dakika da ayriyeten sigara molası var aslında toplamda 7 saat 20 dakika çalışıp 40 dakika mola yapıyorsun hemde diğer burger king mc gibi fast food zincilerinden daha az yoğunluğu var rahat edersin bence
parmak basma sistemi varsa sigara için parmak bastırırlar sonra tekrar girince basarsın muhtemelen

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Göktuğ Demircan
fabrikaya girme ben staj için gittim 1 haftada illallah ettim hele o demir burunlu ayakkabılar yokmu rezil valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren
Size ilk girdiğinizde ne yaptırdılar genel olarak ve zor bir şey var mı? Kasaya mı baktınız yoksa arkada mı çalıştınız?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,817
İsim
Mert Can Ergün
gıda sektöru dışındaki çoğu yerler henüz reşit olmamış kimseyi almıyor ancak ailenin onayı cart curt belge vsvs olması lazım ki sıkıntı olmasın. eğer paraya ihtiyacım yok dersen 18i bekle 18inde bir mağazaya at kendini
ben 17 yaşında girdim bu lanet sektöre hala da bu sektördeyim
gıdada başladım gıdadan devam ediyorum..
Burger King de çalışırken 16 yaşında çalışan arkadaş var dı köfteciyusuf aile izni olmadan almıyor

Size ilk girdiğinizde ne yaptırdılar genel olarak ve zor bir şey var mı? Kasaya mı baktınız yoksa arkada mı çalıştınız?
Genelde mutfağı öğretiyorlar

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes Opçin
bi yandan para biriktirip bi yandan meselek öğrenmeyi düşünürsen senin için en ideal olan yer sanayi kardeşim. şuan sanayide alttan adam yetişmiyor. iş bilen sayısı az ve bu yüzden patronlar iş bilen kişilere değer veriyorlar

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki fast food dediğiniz McDonald's ve Burger King mi? Oralar nasıl ki zor mu onu bilmiyorum.

Yok benlik değil. Başka önereceğiniz bir yer var mı?
Zor hocam 3 ay bk'da calistim hayatim zindan oldu, verdikleri para asgari ucret 17 yasinda biri icin yeter ama ilk 1 hafta ayaklarini hissetmeyeceksin. Sana onerim luks cafelere falan git guzel bahsis bırakıyor musteriler, ben 2 ay falan calistim asgariye nazaran daha fazla aliyodum

Oradada calistim ben, valla biz gun sonu toplam siparişte bk'ya nazaran cok daha fazla satis yapıyorduk hatta arkadaşlarla falan koca avm ortasinda kim daha cok musteri cekecek diye kapisiyoduk

Sevkiyat falanda cok yorucu, mudurler desen kendini begenmis tipler. Dedigim gibi çevrendeki lüks sayılabilecek cafelere git harbi iyi alırsın.

Son düzenleme:

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
çok satış iş yapan yerlere girme yorgunluktan ölürsün onun haricinde mahalle pastanesi fln tarzı yerlere bi sor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Konfeksiyon , imalat hariç her şey olur bizim imalatımız var ağır sanayi , tekstil işleri hem pis hemde çok yorucu kendi işim olmasına rağmen akşamı zor ediyorum valla

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Merhaba, 17 yaşında nerede çalışabilirim giyim mağzalarında falan çalışabilirmiyim? Para biriktirmek için çalışacağım. Önereceğiniz bir yer varsa söyleyebilirsiniz.
Tavsiyem otele ve ya bahşişlere el koymayan bir yere gir kanka yoksa iyi para kazanamazsın

Top Bottom