Berkylmaz 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 152 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Berk 2 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar kulaklığın ses ayarları nasıl olmalı fps oyunlar için herkes çok iyi ayak sesi falan duyuluyor yazmışta ben pek anlamadım
Arkadaşlar kulaklığın ses ayarları nasıl olmalı fps oyunlar için herkes çok iyi ayak sesi falan duyuluyor yazmışta ben pek anlamadım
Berkylmaz 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 152 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Berk 2 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 gucciprada yazmış: Direk olduğu gibi kullanıyorum hem hikaye hem fps canavar canavar Devamı için tıklayın... corsair void eliteden geçtimde cok fark goremedım dedım ayar var heralde
gucciprada yazmış: Direk olduğu gibi kullanıyorum hem hikaye hem fps canavar canavar Devamı için tıklayın... corsair void eliteden geçtimde cok fark goremedım dedım ayar var heralde
Berkylmaz 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 152 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Berk 2 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 gucciprada yazmış: Corsairi bende 2 bine almıştım yarım saat takıp çıkarmıştım leş gibi sesi var bunda hiç bir ayar yapmadım gayet iyi Devamı için tıklayın... bunun hafifliği çok güzel kafam kavisli oldu corsair yüzüne
gucciprada yazmış: Corsairi bende 2 bine almıştım yarım saat takıp çıkarmıştım leş gibi sesi var bunda hiç bir ayar yapmadım gayet iyi Devamı için tıklayın... bunun hafifliği çok güzel kafam kavisli oldu corsair yüzüne