Neler Yeni

12gb 7700xt mi 8gb 4060ti mi hangisi daha iyi

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ramazan Türk
Arkadaşlar merhaba. 25-30k arası Tek çekim yapabilecek kadar bütçem var. Böyle beyaz bir sistem arıyorum ama bu fiyat bandında sadece kasa ve ekran kartı beyaz olan 4060ti sistemler var. Acaba parçaları tek tek toplayarak anakart ram vs beyaz şeklinde taksitli sistem toplasam bütçem 35e kadar çıkabilir sizce ne yapmalıyım? Tek tek toplasam saphire beyaz 7700xt ekran kartını kullanmak istiyorum. Teşekürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
863
İsim
Yuzarsef
Ne yalan söyleyeyim 4060Ti alacağıma 3060 12GB alırım rahatıma bakarım ama model olarak yeni olsun diyorsan da 4060 alacağıma 7700 alır akarım.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Rüveyda Akın
Arkadaşlar merhaba. 25-30k arası Tek çekim yapabilecek kadar bütçem var. Böyle beyaz bir sistem arıyorum ama bu fiyat bandında sadece kasa ve ekran kartı beyaz olan 4060ti sistemler var. Acaba parçaları tek tek toplayarak anakart ram vs beyaz şeklinde taksitli sistem toplasam bütçem 35e kadar çıkabilir sizce ne yapmalıyım? Tek tek toplasam saphire beyaz 7700xt ekran kartını kullanmak istiyorum. Teşekürler.
O bütçeye beyaz sistem zor dostum. En basitinden beyaz anakart yok o bütçede. Beyaz ramler bile 6k civarı. NZXT H5 Flow'un siyahıyla full siyah sistem dizebilirsin veya tam tersi beyazıyla full beyaz sistem. Ama iç kısım beyaz olmaz onu söyleyeyim.

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ramazan Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yalan söyleyeyim 4060Ti alacağıma 3060 12GB alırım rahatıma bakarım ama model olarak yeni olsun diyorsan da 4060 alacağıma 7700 alır akarım.
Çok fazla performans farkı var sanki? Yani YouTube testlerinde gördüğüm kadarıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
863
İsim
Yuzarsef

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ramazan Türk
O bütçeye beyaz sistem zor dostum. En basitinden beyaz anakart yok o bütçede. Beyaz ramler bile 6k civarı. NZXT H5 Flow'un siyahıyla full siyah sistem dizebilirsin veya tam tersi beyazıyla full beyaz sistem. Ama iç kısım beyaz olmaz onu söyleyeyim.

tabi var hocam 7700xt fp iyi bi ürün.
Peki bu ekran kartına orta segment hangi işlemci gider? Sadece oyun için alıyorum render vs yok

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ramazan Türk

Bu kasa da 4 fan mi var 2 önde 1 arkada 1 altta

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Rüveyda Akın

Bu kasa da 4 fan mi var 2 önde 1 arkada 1 altta
Hayır 2 adet Aer F120mm fan mevcut. Bir aşağıda bir arkada egzoz niyetine. Fan istiyorsan uyguna şuan bu var.

Dün 300 küsürden satıldı kampanyayı kaçırdın maalesef. RGB olmadan kullanmak istersen alabilirsin bu fanlardan kasaya. İşlemciye Thermalright Peerlees Assassin kule tipi soğutucu alırsın. O da beyaz yine. Çok güzel durur.

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ramazan Türk
Hayır 2 adet Aer F120mm fan mevcut. Bir aşağıda bir arkada egzoz niyetine. Fan istiyorsan uyguna şuan bu var.

Dün 300 küsürden satıldı kampanyayı kaçırdın maalesef. RGB olmadan kullanmak istersen alabilirsin bu fanlardan kasaya.
Fan bence sık sık indirime giren bir sey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün 300 küsürden satıldı kampanyayı kaçırdın maalesef. RGB olmadan kullanmak istersen alabilirsin bu fanlardan kasaya.

Şöyle bir kasa ne gibi kötü bir özelliği olabilir ki kasa sonuçta. 7tane fan da var. Fan ayarida var

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Rüveyda Akın
Fan bence sık sık indirime giren bir sey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir kasa ne gibi kötü bir özelliği olabilir ki kasa sonuçta. 7tane fan da var. Fan ayarida var
Haklısın böyle kasalarda var. Tamamen sana kalmış bir şey. Hiç böyle ucuza satılan kasaları araştırmadım ben. Değerlendirmedim de. İlla ki bi inciği gunciği vardır diye.

Top Bottom