Neler Yeni

Yedekleme hakkinda bilgisi olanlar gelebilir mi?

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaslar öncelikle herkese merhaba, fotoğraflara derin temizlik yapmak istiyorum ve nereye yapmam gerektiğini bilmiyorum. Öncelikle uzun zamandır benim isteğimle olmasa da her kullandığım cihazın android olmasına müteakip google fotoğraflar 4 yıldır yedekliyor. Fakat şunu sormak istiyorum, bu fotoğrafları herhangi bir zamanda (örneğin iphonea geçersem) nasıl elimde tutarım? Flasha atabilir miyim yada farklı yöntemleri var mı?

iPhone'da da Google fotoğraflar kullanılabiliyor diye biliyorum. Yoksa da komple indirirsiniz verileri yine lazım olmasa dahi elinizin altında yedek bulunsun derim ben.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Murat GH
Kendini hiç yormana gerek yok ki kardeşim. gmail kullanıcı adı ve şifreni unutmadığın sürece fotoğrafların yerinde kalacaktır.
İphone geçmen gmail hesabını etkilemez. Telefondan değil de bilgisayardan kullanmaya devam edersin.
Yedeklemek istiyorsan fotoğrafları indirip herhangi bir flash disk e yükleyebilirisin.
Tamamını silmeden önce yedeklemeleeri aldığından emin olman lazım. Çöp kutusunda belirli bir süre kalıp silinecektir.

Top Bottom