Neler Yeni

PS5 Slim mi? PS5 Pro mu?

360€ PS5 Slim mi?/760€ PS5 Pro mu?

• Oy kullanan toplam üye
    23
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ensar Doğdu
Dostlarım merhaba, daha önceden hiç konsol sahibi olmadım, bilgisayarla çok vakit geçirdim ama artık konsola geçmek istiyorum. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum, yurtdışından arkadaşım aracılığıyla alma şansım var. Sıfır PS5 Slim tek kolla birlikte 360 €, PS5 Pro tek kolla birlikte 760 euro, PS5 Fat kasa diye tabir edilen cihazı bulmak maalesef ki çok zor o yüzden dahil etmiyorum, aman aman bi farkı da yokmuş sanırsam bi kaç derece daha az ısınıyor, biraz daha sessiz deniliyor. Sorum şu ki sizce aradaki fiyat farkı değer mi başlangıç için. GTA 6 gibi dev bir oyun da yolda bunu da düşünüyorum sadece PS5 Pro için çıkarabilirler mi yoksa PS5 için de gelir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Türkiyede alsan ps5 slim derdim ama yurtdışında alıcaksın o yüzden tr slim fiyatına pro alma şansın var almışken pro modelini al bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ensar Doğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiyede alsan ps5 slim derdim ama yurtdışında alıcaksın o yüzden tr slim fiyatına pro alma şansın var almışken pro modelini al bence.
Nerdeyse 15 bin tl fiyat farkı var 2 tane PS5 Slim ediyor, bütçeyi zorlayıp almaya değer mi sizce Pro modeli? Türkiyeden zaten sıfır almak çok pahalı, yurtdışından getirebilme şansım olmadan önce aklımda bile yoktu, para cidden değerli maalesef :(

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Nerdeyse 15 bin tl fiyat farkı var 2 tane PS5 Slim ediyor, bütçeyi zorlayıp almaya değer mi sizce Pro modeli? Türkiyeden zaten sıfır almak çok pahalı, yurtdışından getirebilme şansım olmadan önce aklımda bile yoktu, para cidden değerli maalesef :(
Ben fat kasa modelini kullanıyordum daha öncesinde onu abime verdim şuan slim modelini kullanıyorum arada fark yok denecek kadar az. Maddi durum olarak ps5 pro almak seni zorlayacaksa slim modelini al zaten daha ps plus ve oyunlara para vericeksin onlar için bütçen olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hamka
bro slim al geç, proya gec derdim ama gerek yok ama gta6 oynayacağım diyorsan pro alabilirsin

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam başlangıç konsolu diye bir tabir mi var? Gitar mı bu? PS5 Pro'ya gelip de PS5'e gelmeyecek oyun yok. Bu yeni nesil bir konsol değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ensar Doğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam başlangıç konsolu diye bir tabir mi var? Gitar mı bu? PS5 Pro'ya gelip de PS5'e gelmeyecek oyun yok. Bu yeni nesil bir konsol değil.
Doğru söylüyorsunuz, değiştirdim başlığı.

Kontfire

80+ Silver
Ps5 kullanıcısıyım.Elimdekini kardeşime verip Yurtdışından pro almayı düşünüyordum fakat incelemeleri izleyince pro nun gerçekten gereksiz olduğunu gördüm. 750 değilde 650 euro olsa o zaman mantıklı ama çok saçma bir fiyatlandırmayla piyasaya sürüldü

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ensar Doğdu
bence 4K 60FPS iki cihazda veremez.
Bu soru da aklımda vardı evde 4K 60 Hz televizyon var 1080p-2K için 120 Hz oluyor. 4K 60 Fps değerlerini kaliteli yapım oyunlarda görebilmek mümkün mü acaba bu da bi soru işareti

Top Bottom