Arkadaşlar yeni sistem topladım fakat montajlamayiyi bilmiyorum bilgisayarciya sordum biri 1000 TL diğeri 1200 TL birde güvendiğim bir yer değil babama sordum babamda dedi eğer bir sıkıntı çıkarsa ben uğraşmam dedi bende biraz korktum sizce bilgisayara kendim toplayabilirmiyim toplayabilirsem de bana kaynak bir video atarsanız çok sevinirim bilgisayar hem topladıktan sonra bios bilgili bı video daha atarsabiz çok sevinirim son sorum sizce toplayabilirmiyim bu riske gireyim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemim ddr5 hava soğutucu pearless assasinArkadaşlar yeni sistem topladım fakat montajlamayiyi bilmiyorum bilgisayarciya sordum biri 1000 TL diğeri 1200 TL birde güvendiğim bir yer değil babama sordum babamda dedi eğer bir sıkıntı çıkarsa ben uğraşmam dedi bende biraz korktum sizce bilgisayara kendim toplayabilirmiyim toplayabilirsem de bana kaynak bir video atarsanız çok sevinirim bilgisayar hem topladıktan sonra bios bilgili bı video daha atarsabiz çok sevinirim son sorum sizce toplayabilirmiyim bu riske gireyim mi