Ram ile alakalı bir ayar yaptın mı bios da ?Yeni sistem topladım, CPU ışığı kırmızı, Dram ışığı sarı yanıyor anakartta.
Anakart MSİ B650 S wifi
İşlemci Ryzen 7 7700 sizce neden olur? Statik elektriği denedim olmadı aç kapa bios pil çıkart falan.
Olabilir hocam anakart bütün soketleri bağlantı yaptıysanız cpu power soketlerini geriye başka pek bir şey kalmıyor.Yaptım olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tray işlemci arızalı olabilir mi?
Ram'i ilk önce İşlemciye en yakına takmıştım olmadı, sonra 4'e(en son) a taktım olmadı, 2 ye takınca oldu. Sağolun.Olabilir hocam anakart bütün soketleri bağlantı yaptıysanız cpu power soketlerini geriye başka pek bir şey kalmıyor.
Buzzer varsa ses tonları daha net sonuç veriyor
2. slotta mı geldi görüntü reis nasıl oldu bende de aynı sorun var ramleri iade edecektimRam'i ilk önce İşlemciye en yakına takmıştım olmadı, sonra 4'e(en son) a taktım olmadı, 2 ye takınca oldu. Sağolun.
bende de cpu kırmısı led yanıyor dram sarı yanıyor görüntü yok ama sistem çalışıyor bios da güncelRam'i ilk önce İşlemciye en yakına takmıştım olmadı, sonra 4'e(en son) a taktım olmadı, 2 ye takınca oldu. Sağolun.
2. slotta mı geldi görüntü reis nasıl oldu bende de aynı sorun var ramleri iade edecektim
bende de cpu kırmısı led yanıyor dram sarı yanıyor görüntü yok ama sistem çalışıyor bios da güncel
Anakartin ram slotlarinin üzerine first yazması lazım Fırat yazana tak rami2. slotta mı geldi görüntü reis nasıl oldu bende de aynı sorun var ramleri iade edecektim
bende de cpu kırmısı led yanıyor dram sarı yanıyor görüntü yok ama sistem çalışıyor bios da güncel
deneyeyim hemenAnakartin ram slotlarinin üzerine first yazması lazım Fırat yazana tak rami
Anakartin ram slotlarinin fotoğrafını atabilir misin yapamazsandeneyeyim hemen
reis 2. slota taktık fisrt yazan olmadı ancak 4. slota taktığımda geldi ekran ışıklar da söndü teşekkür ederim dünden beri bununla uğrasıyorumAnakartin ram slotlarinin üzerine first yazması lazım Fırat yazana tak rami
HOCAM FİST YAZAN SLOTLARA TEK RAM TAKINCA ACILIYOR AMA ÇİFT RAM DE AÇILMIYOR 3 DEFA UYARI SESİ GELİYOR CPU DRAM IŞIĞI YANIYOR KALIYOR ÖYLEAnakartin ram slotlarinin fotoğrafını atabilir misin yapamazsan