Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart ram uyumluluğu cpu ve dram ışığı yanıyor

Onur. K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur
O arkadaşımızda aynı sıkntıdan behsetti konusunda yine yardımcı olmaya çalışmıştık. Malasef o kişi de dual açmıyor diye ramleri iade etmişti en son. Onun anakartıda msi am5 ti. Msi biraz ram seçiyor am5 te. Sizde mecburen bir türlü çözülmezse ramleri geri verin açlmıyor diye. Anakart listesinde olan bir ram kiti seçin.

O arkadaşımıza da öyle önermiştim destek listesinde olan bilinen çok denenmiş rami alın diye. Destek listelerinde genelde Corsair , adata xpg , gskill de en az sorun oluyor. Expo destekli olacak tabi. Muhtemelen sizin ramleride farklı bir asus , gigabyte, asrockta denense muhtemelen en az birinde veya çoğunda açılır. Ramler de arıza yoksa tabi. Msi biraz daha fazla seçiyor ben de zamanında msi b 650 gaming wifi te yaşadım bunu.
Doğru diyorsunuz öyle yapmak lazım en son care artık ama benm anlamadığım sadece 4. slotta açılıyor yani tek de taksan d,ğer slotlarda acılmıyor

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Erhan Akçay
Doğru diyorsunuz öyle yapmak lazım en son care artık ama benm anlamadığım sadece 4. slotta açılıyor yani tek de taksan d,ğer slotlarda acılmıyor
Anladım mümkünse bir arkadaştan falan deneme amaçlı farklı bir ram kiti varsa sizin anakartta denemeniz, sorun anakartta mı ramler de mi daha iyi olur anlaşılma açısından kolay gelsin...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,665
Üyeler
163,031
Son üye
Cryptology