Neler Yeni

Çözüldü✓ Colorful 4070 Super 3 fanlı ekran kartı için sistem topluyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Ekran kartsız kasamı satıyorum. Fazlalıktan satılıktır.
Tam işini görecek aradığın şey olduğunu düşünüyorum.
Eminim temiz ve düzenli kullanmışsınızdır ama ben bu tür ürünlerde ikinci el tercih eden birisi değilim. Telefon, Laptop, Masaüstü gibi ürünleri ve aksamlarını sıfır almayı tercih etmişimdir her zaman.

xanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan İyisaraç
Eminim temiz ve düzenli kullanmışsınızdır ama ben bu tür ürünlerde ikinci el tercih eden birisi değilim. Telefon, Laptop, Masaüstü gibi ürünleri ve aksamlarını sıfır almayı tercih etmişimdir her zaman.
Ekran kartımda cw çıkmıştı servise göndermiştim. o esnada yeni kasa satın aldım. sonrasında da ekran kartım garantiden iade oldu. kasa ekran kartsız olarak elimde fazla kaldı. ondan satıyorum. ama senin tercihin tabii ki.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Monitörüm 2 k var ama maalesef o yanımda değil. Yeni ve muhtemelen uygun fiyatlı bir monitör bakacağım ki bu da sanırım 1080P olur. 5-6 aylık bir süre beni idare edecek bir monitör gerekecek.
Uygun fiyatlı dediğin kaç para bütçen ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Lütfü A
7500f doğru karar ve biostar yeterli doannımarşivi yt kanalında bahsediliyor f/p güzel anakart. ram buna bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Uygun fiyatlı dediğin kaç para bütçen ?
Maksimum 4k bütçe denilebilir

7500f doğru karar ve biostar yeterli doannımarşivi yt kanalında bahsediliyor f/p güzel anakart. ram buna bakabilirsin
Anakart ve İşlemci ile uyumlu ise RAM konusu da benim için kapanmış diyebilirim. SSD kalıyor bir tek.
İşlemciye soğutucu olarak bunu sipariş vermiştim öncesinden.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Maksimum 4k bütçe denilebilir

Anakart ve İşlemci ile uyumlu ise RAM konusu da benim için kapanmış diyebilirim. SSD kalıyor bir tek.
İşlemciye soğutucu olarak bunu sipariş vermiştim öncesinden.

Monitör önerim. Ram evet arkadaşın attığı gayet güzel. Ssd ise bütçeni bilmiyorum ama dramli sağlam bir ssd istiyorsan 3.300 TL civarlarında Kingston KC3000 olabilir. 2.000-2.500 TL arasında bildiğim sadece Kioxia Exceria G2 modeli var dramli olarak. Oda gen3 bir ssd, onu istemezsen Kingston NV3 modeline bakabilirsin. Soğutucu da iyi gözüküyor pek bilgim yok ama ilk defa gördüm.

Son düzenleme:

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cengiz Karaköseoğlu

Monitör önerim. Ram evet arkadaşın attığı gayet güzel. Ssd ise bütçeni bilmiyorum ama dramli sağlam bir ssd istiyorsan 3.300 TL civarlarında Kingston KC3000 olabilir. 2.000-2.500 TL arasında bildiğim sadece Kioxia Exceria G2 modeli var dramli olarak. Oda gen3 bir ssd, onu istemezsen Kingston NV3 modelime bakabilirsin. Soğutucu da iyi gözüküyor pek bilgim yok ama ilk defa gördüm.
Arkadaşın attığı monitör fiyatı ve garanti konusunda kafan rahat olucak bir monitör olmuş. Satıcısı hepsiburada olunca garantiye gönderceğin zaman kapına cağırıp alıp götürüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ümit Ekmekçioğlu

Monitör önerim. Ram evet arkadaşın attığı gayet güzel. Ssd ise bütçeni bilmiyorum ama dramli sağlam bir ssd istiyorsan 3.300 TL civarlarında Kingston KC3000 olabilir. 2.000-2.500 TL arasında bildiğim sadece Kioxia Exceria G2 modeli var dramli olarak. Oda gen3 bir ssd, onu istemezsen Kingston NV3 modeline bakabilirsin. Soğutucu da iyi gözüküyor pek bilgim yok ama ilk defa gördüm.
Şu an siparişini vermediğim Monitör, İşlemci ve SSD kaldı. Teşekkürler.
Arkadaşın attığı monitör fiyatı ve garanti konusunda kafan rahat olucak bir monitör olmuş. Satıcısı hepsiburada olunca garantiye gönderceğin zaman kapına cağırıp alıp götürüyorlar.
Aslında öncelikli tercihim amazon oluyor. 6 ay sonra arayıp ben bunu iade edeceğim diyebilme gibi şansın olabiliyor çünkü :) Amazon o konularda biraz daha geniş yelpazede işlemler yapabiliyor. Fiyat farkı ve taksit vade konularını değerlendirip satın almayı gerçekleştireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha bir de Power Supply var, onu unuttum. 750 W bir şey bakacağım onun için de. Al al bitmiyor bütçe kalmadı :)

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ümit Ekmekçioğlu

Bu olabilir gibi. Fiyatta uygun görünüyor.

SSD olarak

Düşünceniz nedir?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Bu olabilir gibi. Fiyatta uygun görünüyor.

SSD olarak

Düşünceniz nedir?
Ssd olabilir de bu kadar sistem toplamışken Gamepower marka bir güç kaynağına sistem emanet etme bence.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom