Neler Yeni

Kart önerisi lazım

Nagoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
utku yılmaz
18 yaş altıyım papara ininal ve tosla dışı kart önerir misiniz?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Nays 👌👌

EsdeathSama

80+ Bronze
Nays 18 yaş altı kullancıyı biraz çıldırtıyor ama ondan iyi alternatif yok. 2750 tl mi ne limit var artık 1 koli sakız alırız o paraya.

İş bankası ilk imza kartı olabilir ama nays ve iş bankası aynı zaten :D bankam olsun diyosan kullanılabilir, belki 18 yaş altına küçük miktarlarda ek hesap verebilir işine yarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

veli izni istiyomu
Veli izni zorunlu artık. Ben üye olduğum zamanda yüz doğrulama bile yoktu, online'dan tc girip doğrulamıştım. Şimdi yok canlılık kontrolü kimlik kartı okutma falan bir sürü iş çıkmış. (paparadan bahsediyorum)

Nagoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
utku yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nays 18 yaş altı kullancıyı biraz çıldırtıyor ama ondan iyi alternatif yok. 2750 tl mi ne limit var artık 1 koli sakız alırız o paraya.

İş bankası ilk imza kartı olabilir ama nays ve iş bankası aynı zaten :D bankam olsun diyosan kullanılabilir, belki 18 yaş altına küçük miktarlarda ek hesap verebilir işine yarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veli izni zorunlu artık. Ben üye olduğum zamanda yüz doğrulama bile yoktu, online'dan tc girip doğrulamıştım. Şimdi yok canlılık kontrolü kimlik kartı okutma falan bir sürü iş çıkmış. (paparadan bahsediyorum)
anladım fups diyolar o nasıl
naysda atmden para yatırma yokmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,804
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom