Neler Yeni

Derinlemesine bir fitness soruları

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tarık Emir
18.5 yaşındayım ve boyum 183 olmasına rağmen kilom 58.3 kilo bu yüzden spora gitmeyi düşünüyorum.
Öncelikle öğünü fazlalaştırmaya başladım ve sanki hafif etkisi oluyor gibi bunu karbonhidrat tozuyla destekliyeyim mi?destekleyeceksem hangi karbonhidrat tozunu önerirsiniz.
2.si skalyozum var ve bacağımda ameliyat izi var.Zayıfta olduğum için bu yüzden giyimim biraz kapalı oluyor genelde fitness için önerdiğiniz kıyafetler var mı?
Bunlar haricinde kullanmam gereken gıda öneriniz var mı?
Bide hangi hareketlerle başlamamı önerisiniz?

Odanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Yıldırım
3000 kalori sana fazlasıyla yeter.Günlük 150 gram protein almaya çalış ve geri kalan kaloriyi istediğin yemeklerle doldurmaya çalış.Eğer iştahın kapalıysa ve günlük 3000 kaloriye gelemiyorsan gainer kullanabilirsin.Onun dışında yemek yemek senin için çok daha faydalı olur.Gainer yerine Rice Cream de deneyebilirsin https://proteinocean.com/cream-of-rice?Aroma=Blueberry-Muffin&Boyut=1kg . Giyim konusunda kendini özgüvenli hissettiğin kıyafetleri giy ne olduğu fark etmez.Sporu bırakan insanların %80 i salonda özgüvensiz hissettiği için bırakıyor.

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Ben 187 boy 76 kilodayım. Şu an mysupplement 3 kiloluk çilekli gainer kullanıyorum yağ ve şeker oranı çok düşük. Light sütle birlikte içiyorum hem kalorisi hem de proteini artmış oluyor. Henüz 3 gün oldu başlayalı o yüzden şu an faydasının olup olmaması konusunda bir yorum yapamam hocam. Bunun dışında antrenman öncesi proteinoceanın cream of rice da tüketiyorum. Fazla şeker ve yağdan kaçınmaya çalışıyorum. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketiyorum. Yaklaşık 3 aydır spora gidiyorum her gün 2750+ kalori alıyorum 71 kiloyla başladım şu an 76 kilodayım. Günlük protein alımım da Kilom x 1.6-2g aralığında.

Kıyafet bence en önemsiz konu. Ne şekilde rahat ediyorsanız öyle takılın derim. Ben eşofman-şort-tişört-forma giyip gidiyorum genelde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 187 boy 76 kilodayım. Şu an mysupplement 3 kiloluk çilekli gainer kullanıyorum yağ ve şeker oranı çok düşük. Light sütle birlikte içiyorum hem kalorisi hem de proteini artmış oluyor. Henüz 3 gün oldu başlayalı o yüzden şu an faydasının olup olmaması konusunda bir yorum yapamam hocam. Bunun dışında antrenman öncesi proteinoceanın cream of rice da tüketiyorum. Fazla şeker ve yağdan kaçınmaya çalışıyorum. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketiyorum. Yaklaşık 3 aydır spora gidiyorum her gün 2750+ kalori alıyorum 71 kiloyla başladım şu an 76 kilodayım. Günlük protein alımım da Kilom x 1.6-2g aralığında.

Kıyafet bence en önemsiz konu. Ne şekilde rahat ediyorsanız öyle takılın derim. Ben eşofman-şort-tişört-forma giyip gidiyorum genelde.
Cream of rice nedir

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Cream of rice nedir
Pirinç kreması hocam. Aslında pirinç unu ama aromalandırılıyor. 1 ölçeğe kaynar su ilave edip krema şekline getirene kadar karıştırıyorsunuz ve yiyorsunuz. Üstüne meyve kuruyemiş vs de ekleyebilirsiniz. İsteğinize göre sıcak ya da soğuk tüketilebilir. Ben biraz soğuk seviyorum. Sütle birlikte pişirilerek de yapılıyordu sanırım size kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pirinç kreması hocam. Aslında pirinç unu ama aromalandırılıyor. 1 ölçeğe kaynar su ilave edip krema şekline getirene kadar karıştırıyorsunuz ve yiyorsunuz. Üstüne meyve kuruyemiş vs de ekleyebilirsiniz. İsteğinize göre sıcak ya da soğuk tüketilebilir. Ben biraz soğuk seviyorum. Sütle birlikte pişirilerek de yapılıyordu sanırım size kalmış
Karbonhidrat tozuyla birlikte kullansam zarari olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,592
Üyeler
164,338
Son üye
saplargecer55
Top Bottom