Neler Yeni

Türkcellden türk telekoma geçtim fatura kesilmiş

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
türkcele 2 gün olmuştu geçeli fakat türk telekomda daha uygun bir tarife olduğu için türkcell müşteri hizmetlerini aradım cayarsam eğer bir para ödemeyeceğimi söylediler. türk telekoma geçiş yaptım faturayı bir kontrol edeyim dedim sadece 2 gün kullanmıştım türkceli 250 tl fatura gözüküyor ben bunu nereye bildirebilirim hakkımı aramak için

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Rüveyda Akın
Şikayetvar sitesinden şikayet et, THH'ye başvuracağını söyle. Çekmezlerse faturayı THH'ye başvur.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Yunus Şahin
O cayma bedeli değil bildiğim kadarıyla. 2 gün kullandığının bedeli diye yansıtıyorlar. Ee fırsat bulunca yapıştırıyor şerefsizler. Ben de zamanında yaşamıştım böyle bir şey. Ödeyip geçtim uğraşmadım.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O cayma bedeli değil bildiğim kadarıyla. 2 gün kullandığının bedeli diye yansıtıyorlar. Ee fırsat bulunca yapıştırıyor şerefsizler. Ben de zamanında yaşamıştım böyle bir şey. Ödeyip geçtim uğraşmadım.
86 tl bir fatura gözüküyordu başta sonra bir baktım az önce 250 tl olmuş şikayet vara yazdım gerekirse thh ye başvuru yaparım o parayı ödemem bunlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayetvar sitesinden şikayet et, THH'ye başvuracağını söyle. Çekmezlerse faturayı THH'ye başvur.
Teşekkür ettim şikayet ettim şimdi bakalım ne diyecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,381
Üyeler
164,659
Son üye
Enes K.
Top Bottom