Neler Yeni

Öneri 🆘En mantıklı İnternet Sağlayıcısı?🆘

Sebastian Szymanski

80+ Silver
2 yıllık 35 mbps Türk Telekom tarifem 20 gün sonra bitiyor. Feci fiyatlar söylüyorlar. Alt yapım max 95 mbps destekliyor gözüküyor. Hangi firmayı önerirsiniz muhattap bulacağım ve evrak kargolama gibi işler ile uğraşmayacagim bir sağlayıcı istiyorum. 2 yıl önce millenicoma geçiş yapmak için yaklaşık 6 yıllık Türk Telekom tarifemi iptal ettirdim baya bir indirimli veriyorlardı sonrasında 1.5 ay millenicom bağlamadi interneti iptal de ettirmediler zar zor iptal ettirdim. Babamın dırdır yapmayacağı uğraştırmayacak bir sağlayıcı olursw sevinirim.

lyni3xx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer BEKLER
altyapısı varsa türknet kullanabilirsin 1gbps yoksa da ben superonline kullanıyorum genel olarak memnunum yeni kullanıcılara özel kampanyaları da oluyor genellikle

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak
Sokağındakilere göre değişir bizim sokaktaki Superonline 1G çekiyor.

Sebastian Szymanski

80+ Silver

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yuşa Berat Özhal
Mevcutta netgsm kullanıcısıym. Yanlış hatırlamıyorsam 4. ayımdayım. Şu ana kadar pek sorununu görmedim. Bi tek geçen haftalarda 1 hafta boyunca akşamları belirli saatlerde internet çok yavaşlıyordu. Şu anda bu sorun da yok. 200mbit paketini kullanıyorum 470 tl olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Tavsiye ederim, diğer firmaların 3-5 ay sonra zam yapmasından sinir olduğum için bu firmaya da şans veriyorum. önceden netspeed, milenicom, ttnet gibi firmalarla çalıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,574
Üyeler
164,871
Son üye
Wickerman
Top Bottom