Neler Yeni

AirPods önerisi 2. Nesil pro vs 4. Nesil ANC

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa doğan
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese iPad ve iPhone kullanıcısıyım ve çift cihaz bağlantısı olan bir kulaklık almak istiyorum. Birçok video izledim kulaklıklarla alakalı ama en mantıklı olanı AirPods almak gibi 4. Nesil ANC modeli ve 2. Nesil pro arasında kaldım sizlere de danışmak istedim. Sizce hangisi alınır? Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
Burada tamamen senin ihtiyacına bağlı kulaklıklar tamamen aynı tek fark biri silikonlu diğeri silikonsuz yanlısım varsa düzeltebilirsin pro2 kullanıyorum bu arada soru varsa onu da sorabilirsin

ccaannny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğitcan Çobanoğlu
2.nesil AirPods pro takılı şuan kulağımda ben memnunum şarjı gayet yeterli parasını hakedermi tartışılır ben olsaydım 4.nesilini alırdım bazen sorun yaratıyor bana bu kulaklık

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
2. Nesil pro kullanıcısıyım. Sorunun en basit cevabı bence tıpaçlı kulak içine giren kulaklıklardan rahatsız olmuyorsan pro almanı tavsiye ederim özellikle kalabalık ve sesli ortamlardaki anc performansıyla 4. Nesil yarışamaz. Ha ben tıpaçtan rahatsız oluyorum dersen o zaman iste 4. Nesil alabilirsin aksi takdirde pro almanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese iPad ve iPhone kullanıcısıyım ve çift cihaz bağlantısı olan bir kulaklık almak istiyorum. Birçok video izledim kulaklıklarla alakalı ama en mantıklı olanı AirPods almak gibi 4. Nesil ANC modeli ve 2. Nesil pro arasında kaldım sizlere de danışmak istedim. Sizce hangisi alınır? Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.
Burada tamamen senin ihtiyacına bağlı kulaklıklar tamamen aynı tek fark biri silikonlu diğeri silikonsuz yanlısım varsa düzeltebilirsin pro2 kullanıyorum bu arada soru varsa onu da sorabilirsin
Hocam eski kulaklığım anker r100 çok uzun kullanımlarda ağrı yapıyor öyle bir durum var mı proda da bir de bazen kopma yapıyormuş genellikle problemlerini ve eskilerini göremedim sizin yaşadığınız veya şikayetçi olduğunuz bir şey var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.nesil AirPods pro takılı şuan kulağımda ben memnunum şarjı gayet yeterli parasını hakedermi tartışılır ben olsaydım 4.nesilini alırdım bazen sorun yaratıyor bana bu kulaklık
Ne gibi sorunlar var hocam silikonlardan dolayı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Nesil pro kullanıcısıyım. Sorunun en basit cevabı bence tıpaçlı kulak içine giren kulaklıklardan rahatsız olmuyorsan pro almanı tavsiye ederim özellikle kalabalık ve sesli ortamlardaki anc performansıyla 4. Nesil yarışamaz. Ha ben tıpaçtan rahatsız oluyorum dersen o zaman iste 4. Nesil alabilirsin aksi takdirde pro almanı tavsiye ederim.
Aralarında çok bi fiyat farkı yok almışken iyisini alayım gibi bir düşüncem var ama silikonlu kulaklığı uzun süre kullanamıyorum. Ancden de ödün vermek istemiyorum 😂 kime sorduysam ancden çok memnunlar proda

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Anc konusunda övdükleri kadar iyi pro modeli pişman olmazsın. Uzun kullanım olarak aylardır kullanıyorum günlük olarak ise yeri geldi 4-5 saat aralıksız kullandım silikonlu kulaklık kullanamayan rahatsız olan biri olarak beni hiç rahatsız etmedi(kulağına uygun ucu doğru seçmekte ziyade airpods ta küçük uçlarda kulağın şekline uygun yassılıkta tam yuvarlak olmayan uçlar olması sebebiyle hiç rahatsız etmiyor beni) ve bağlantı problemi hiç yaşamadım gayet iyi çalışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
günlük 4 saat civarı geciriyorum kulaklıkla (haftasını daha az 1-2 saat anca) herhangi ağrı yapmıyor anc ise gayet başarılı kopma sorununa gelirsek telefon yanımdayken yaşamadım PC’de barracuda x kullanıyorum kulaklık kafamda evde gidebileceğim en uzak yer olan balkona gittiğimde bile çekiyor ama airpods hemen hemen yarı mesafesine kadar anca çekiyor sonra kopmalar oluyor sürekli

Bünyamina

80+ Platinum
Düz 4. Nesil kullanıyorum fiyatı fazla olmasının dışında iyi diyebilirim. Arkadaşlar aslında güzel yere değiniyorlar. Tıkaçlı tıkaçsız olarak tercihini yapman çok daha akıl karı iş olur.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,396
İsim
kadir
4 kullanıyorum, bundan önce de R50i kullanıyordum.
Silikonsuz kulaklık bana daha çok hitap ediyor çok rahat hissediyorum kendimi.
Silikonluyla işkence çekiyormuşum gibi geldi bu zamana kadar.
Bir de benim işim gereği kulaklık takılıyken bile ortamla iletişimi kesmemem gerekiyor o yüzden 4 baya rahat ettiriyor beni o konuda, anc'yi de o yüzden tercih etmedim biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa doğan
Anc konusunda övdükleri kadar iyi pro modeli pişman olmazsın. Uzun kullanım olarak aylardır kullanıyorum günlük olarak ise yeri geldi 4-5 saat aralıksız kullandım silikonlu kulaklık kullanamayan rahatsız olan biri olarak beni hiç rahatsız etmedi(kulağına uygun ucu doğru seçmekte ziyade airpods ta küçük uçlarda kulağın şekline uygun yassılıkta tam yuvarlak olmayan uçlar olması sebebiyle hiç rahatsız etmiyor beni) ve bağlantı problemi hiç yaşamadım gayet iyi çalışıyor.
Pro aldım hocam teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa doğan
4 kullanıyorum, bundan önce de R50i kullanıyordum.
Silikonsuz kulaklık bana daha çok hitap ediyor çok rahat hissediyorum kendimi.
Silikonluyla işkence çekiyormuşum gibi geldi bu zamana kadar.
Bir de benim işim gereği kulaklık takılıyken bile ortamla iletişimi kesmemem gerekiyor o yüzden 4 baya rahat ettiriyor beni o konuda, anc'yi de o yüzden tercih etmedim biraz.
hocam arada kaldım ama pro aldım

Top Bottom