Batima 80+ Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ahmet AYDIN 9 Aralık 2024 #1 Wtcnın yeni ekipman ve kasa tanıtım part1 adlı videosundaki köşeleri rgb klavyeyi bi türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz Ekler IMG_0571.png 1.1 MB · Hit: 44
Wtcnın yeni ekipman ve kasa tanıtım part1 adlı videosundaki köşeleri rgb klavyeyi bi türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz
LeviathanSS 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1,279 Dahası Reaksiyon skoru 478 İsim Arnold Ciwardagexer 9 Aralık 2024 #2 Batima yazmış: Wtcnın yeni ekipman ve kasa tanıtım part1 adlı videosundaki köşeleri rgb klavyeyi bi türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... Hocam bulsanız bile önermem 90% hotswap veya gasket değildir fiyatı da yüksektir muhtemelen.
Batima yazmış: Wtcnın yeni ekipman ve kasa tanıtım part1 adlı videosundaki köşeleri rgb klavyeyi bi türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... Hocam bulsanız bile önermem 90% hotswap veya gasket değildir fiyatı da yüksektir muhtemelen.
Batima 80+ Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ahmet AYDIN 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LeviathanSS yazmış: Hocam bulsanız bile önermem 90% hotswap veya gasket değildir fiyatı da yüksektir muhtemelen. Devamı için tıklayın... Valla artık iş inada bindi bulmam lazım
LeviathanSS yazmış: Hocam bulsanız bile önermem 90% hotswap veya gasket değildir fiyatı da yüksektir muhtemelen. Devamı için tıklayın... Valla artık iş inada bindi bulmam lazım