Neler Yeni

Çözüldü✓ B650M Anakart önerir misiniz

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
4 Ram slotu aramanıza gerek yok.4 slotu doldurunca çoğunlukla performans düşüşü oluyor.M2 slotu 2 tane olsun.Mosfetlerde soğutucu olsun yeter.

ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart​

Hocam bu anakart karşıma çıktı fiyatı uygun gibi geldi alınır mı vatanda 4500 tl

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Erhan Akçay
Normalde asusun B 650 M K modelini önerecektim 5.600 yapmışlar sizin bütçeyi geçiyor. O veya bu bıraktıklarım bütçeye yakın bunlardan biri de olabilir.

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
Normalde asusun B 650 M K modelini önerecektim 5.600 yapmışlar sizin bütçeyi geçiyor. O veya bu bıraktıklarım bütçeye yakın bunlardan biri de olabilir.

Hocam farkı nedir ikisinin benim gördüğüm sadece ram slotu farkı eğer öyleyse 4 ram takmayacağım zaten başka farkı nedir
Benim attığım alınmaz mı

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart​

Hocam bu anakart karşıma çıktı fiyatı uygun gibi geldi alınır mı vatanda 4500 tl
2 ram slotu yeter diyorsan işini görür. Ben de bu anakarttan var fakat pc'ye ethernet çekebiliyor musun? Bu anakartta WI-FI özelliği yok.

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
2 ram slotu yeter diyorsan işini görür. Ben de bu anakarttan var fakat pc'ye ethernet çekebiliyor musun? Bu anakartta WI-FI özelliği yok.
Hocam wifi ile pc Yanyana olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı iyi gerçekten marka nasıl

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
Wifi aradığım bir özellik değil zaten ethernetin daha iyi çalıştığını düşünüyorum anakart ne işe yarar pek bir bilgim yok beni 4-5 yıl götürsün sıkıntı çıkarmasın yeter 2 ram takıcam eklemeyi düşünmüyorum da

donanım arşivi bizzat önerdi sıkıntısız bir marka dedi videosunda. mosfet soğutucusuda var. en fp bu şu an alınır.
Peki asus için 600 lira farka değer mi

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Erhan Akçay
Hocam farkı nedir ikisinin benim gördüğüm sadece ram slotu farkı eğer öyleyse 4 ram takmayacağım zaten başka farkı nedir
Benim attığım alınmaz mı
Farkı aslında şöyle sizn sorduğunuz msi modeli 4000 e çok çıplak bir anakart bnm attıklarım 5 k ve küsür olanlar daha dolu vrm soğutucusu olan anakartlar. Yani kısacası 4000 o çıplak msi modeline verilmez bnce daha uygun olmalı. 1000 TL çok büyük fark değil.

Yukarda arkadaşın attığı biostar b 650 modeli de fiyatına göre iyidir.

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
Farkı aslında şöyle sizn sorduğunuz msi modeli 4000 e çok çıplak bir anakart bnm attıklarım 5 k ve küsür olanlar daha dolu vrm soğutucusu olan anakartlar. Yani kısacası 4000 o çıplak msi modeline verilmez bnce daha uygun olmalı. 1000 TL çok büyük fark değil.

Yukarda arkadaşın attığı biostar b 650 modeli de fiyatına göre iyidir.
Hocam benim attığımda da vrm soğutucusu var olarak gözüküyor msi dan bahsetmiyorum asus modeli 4500 lira olan

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
ulaş dursun
Wifi aradığım bir özellik değil zaten ethernetin daha iyi çalıştığını düşünüyorum anakart ne işe yarar pek bir bilgim yok beni 4-5 yıl götürsün sıkıntı çıkarmasın yeter 2 ram takıcam eklemeyi düşünmüyorum da

Peki asus için 600 lira farka değer mi
b650 mr modeli diyorsanız bunda 4 ram slotu var ve 5 tane usb 3.2 girişi var biraz daha zengin çıkışlar. soğutucusuda var mosfette. ben olsam biostar tercih ederdim şahsen. 4 ram slotu ve çıkışlar fazla olduğu için

ama asusuda alabilirsiniz illa marka olsun derseniz niye aldınız demem fiyatlar yakın.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Hocam wifi ile pc Yanyana olacak

Fiyatı iyi gerçekten marka nasıl
O zaman sıkıntı olmaz. Geçen ay MSI B650 Tomahawk indirime girmişti hazır sistem almasam o anakartı alırdım çok iyi fırsattı. Bence adı geçen B650M'ler iş görür bir tek forumda Biostar için olumsuz yorum vardı onu iyi araştırın derim.

Top Bottom