Neler Yeni

Çözüldü✓ B650M Anakart önerir misiniz

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
b650 mr modeli diyorsanız bunda 4 ram slotu var ve 5 tane usb 3.2 girişi var biraz daha zengin çıkışlar. soğutucusuda var mosfette. ben olsam biostar tercih ederdim şahsen. 4 ram slotu ve çıkışlar fazla olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama asusuda alabilirsiniz illa marka olsun derseniz niye aldınız demem fiyatlar yakın.
4 ram slotuna gerçekten ihtiyacım yok b650 mr da da mosfet soğutucu var gözüküyor ancak ikisi farklı mı onu bilmiyorum hocam

O zaman sıkıntı olmaz. Geçen ay MSI B650 Tomahawk indirime girmişti hazır sistem almasam o anakartı alırdım çok iyi fırsattı. Bence adı geçen B650M'ler iş görür bir tek forumda Biostar için olumsuz yorum vardı onu iyi araştırın derim.
Hocam dolu dolu olupta ucuz olan şeyler korkutuyor beni nedense

Captain Barbossa

80+ Bronze
Hocam benim attığımda da vrm soğutucusu var olarak gözüküyor msi dan bahsetmiyorum asus modeli 4500 lira olan
Tmm o olur mesela ben konu başlığındaki sorulan msi sandım . O Asus modeli de işinizi görür.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
4 ram slotuna gerçekten ihtiyacım yok b650 mr da da mosfet soğutucu var gözüküyor ancak ikisi farklı mı onu bilmiyorum hocam

Hocam dolu dolu olupta ucuz olan şeyler korkutuyor beni nedense
B650M R işinizi görür o zaman

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Enes

ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart​

Hocam bu anakart karşıma çıktı fiyatı uygun gibi geldi alınır mı vatanda 4500 tl
B650M-R güzeldir hocam alabilirsiniz.B650M-K öneriyorduk bu bütçede ama 5.5 olmuş fiyatı.Piyasa çok değişken.Daha bir iki hafta önce 4.5'a bi arkadaşa önermiştim.Neyse hocam B650M-R'ın da çok aşağı kalır bir yanı yok.İşinizi fazla fazla görür.2 tane M2 slotu var o da çok güzel bir avantaj.

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
B650M-R güzeldir hocam alabilirsiniz.B650M-K öneriyorduk bu bütçede ama 5.5 olmuş fiyatı.Piyasa çok değişken.Daha bir iki hafta önce 4.5'a bi arkadaşa önermiştim.Neyse hocam B650M-R'ın da çok aşağı kalır bir yanı yok.İşinizi fazla fazla görür.2 tane M2 slotu var o da çok güzel bir avantaj.
Teşekkürler hocam

Top Bottom