Neler Yeni

CS 2 Black Lotus M4A1-S hakkında...

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunun Factory New versiyonu ile Battle scared versiyonu vs. arasında ne fark var tam anlayamadım. Parlaklığı azalıyor falan ama çizik ve desende değişiklik var mı algılayamadım. Bilen birisi var mı farkları?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rave @Yavuz Sultan Selim hocam başka konularda yardım etmişsiniz bakar mısınız

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,061
İsim
Burak Karadağ
Bunun Factory New versiyonu ile Battle scared versiyonu vs. arasında ne fark var tam anlayamadım. Parlaklığı azalıyor falan ama çizik ve desende değişiklik var mı algılayamadım. Bilen birisi var mı farkları?

@rave @Yavuz Sultan Selim hocam başka konularda yardım etmişsiniz bakar mısınız
Bazı skinlerde desen yok oluyor/çiziliyor
Bazılarında ise sadece renk köreliyor (mesela AK-47 Miras gibi) senin konuda bahsi geçen M4A1-S Black Lotus'un da rengi köreliyor sadece.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı skinlerde desen yok oluyor/çiziliyor
Bazılarında ise sadece renk köreliyor (mesela AK-47 Miras gibi) senin konuda bahsi geçen M4A1-S Black Lotus'un da rengi köreliyor sadece.
Teşekkür ederim hocam. Sence Black Lotustan daha güzel skin var mı 10 dolardan az? M4A1-S ilk tercihim ama belki AWP veya Ak alabilirim güzel bir şey varsa

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
AWP skini olarak en ucuz ne önerebilirsin peki hocam? Duality ve Atheris hoşuma gitti benim ama Duality'e (Field Tested) daha yakınım gibi. Ne dersin?
Hocam envanteri bosaltiyorum ilgilenirsen özelden yaz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,061
İsim
Burak Karadağ
AWP skini olarak en ucuz ne önerebilirsin peki hocam? Duality ve Atheris hoşuma gitti benim ama Duality'e (Field Tested) daha yakınım gibi. Ne dersin?
Açıkçası 3 seçenek var fakat üçünden sadece Atheris daha aktif satışı olan skindir.
-Atheris, Duality, Renk Sapmaları

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Atheris alman yararına olur. M4A1s için ise black lotus iyidir M4A4 e geçiş yapmayı düşünürsen de güzel skinler var. AK-47 Anubisin Lejyonuna bak bence oyundaki belki en iyi ak skini olabilir

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Atheris alman yararına olur. M4A1s için ise black lotus iyidir M4A4 e geçiş yapmayı düşünürsen de güzel skinler var. AK-47 Anubisin Lejyonuna bak bence oyundaki belki en iyi ak skini olabilir
M4A4 geçmeyi düşünmüyorum. AK skini de alacağım ama ona daha pek bakmadım. Atheris almak yararına olur demişsin ama ben yatırımlık almıyorum zaten kullanmak için sadece. 2 dolarlık skin zaten Duality en fazla ne kadar zarar edebilirim ki :)

bi farkı yok fiyat farkı var
Hocam bariz renk farkı var da çizik falan var mı emin olamadım. Yokmuş zaten sağol yine de

Açıkçası 3 seçenek var fakat üçünden sadece Atheris daha aktif satışı olan skindir.
-Atheris, Duality, Renk Sapmaları
Çok sağol hocam. Peki özellikle kullanmamam önerdiğin, sıkıntılı siteler var mı skin alırken? Şimdi dolandırılmayalım ilk kez skin alıyorum da

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,167
Üyeler
163,119