Neler Yeni

İtem satiş dava açabilirmi?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Furkan Görür
eğer hesap geri alınma mevzusu ise size ilamsız icra açıp korkutacaklardır. Elinize kağıt geldikten sonra 7 iş günü içerisinde itiraz ederseniz bir şey olmaz.

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
afferim raporla beni konun daha çok dikkat çeker dolandrıcıı olduğun ortaya çıkar yeni bi hesap açar benzer konuyla devam edersin gene aynısını yaparım sana, senin gibi dolandırıcılar yüzünden insanlar birbirine güvenemez oldu
Aga koskoca padişaha söz söylüyorsun dikkat et :censored::censored:

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Emre
Bir şey soracağım. Para lazım olduğu için hem lol(ana hesap) hem de valorant hesabımı sattım. Benden sonra yaşanacak sorunlar için konuya dahil edilebilir miyim? Valorant hesabımı satışta gördüm de...
Hesabı zaten ilk sen kurduysan. Sadece sen geri alabilriisn hesabı. Çünkü hesabı almak için ne zaman hesap oluşturuldu,hesabı kuraruken kullandığınız e-posta sizdemi, ilk açtığınız karakter, ilk aldığınız skin,ilk açtığınız karakter, doğum tarihiniz, hangi sezon oyuna başladığınız, gibi sorular soruyorlar. Bunun dışında yinede hesabı bir kişi riot games tarafından tekrardan alabiliyorsa size sıkıntı yaratma ihtimali var.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu
Hesabı zaten ilk sen kurduysan. Sadece sen geri alabilriisn hesabı. Çünkü hesabı almak için ne zaman hesap oluşturuldu,hesabı kuraruken kullandığınız e-posta sizdemi, ilk açtığınız karakter, ilk aldığınız skin,ilk açtığınız karakter, doğum tarihiniz, hangi sezon oyuna başladığınız, gibi sorular soruyorlar. Bunun dışında yinede hesabı bir kişi riot games tarafından tekrardan alabiliyorsa size sıkıntı yaratma ihtimali var.
Bunları ben bile bilmiyorum hesabım bana ait değilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam anlatayim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Bi ilan satın aldım hesaba girdim satıcı hesabi geri çekti.
satıcıyı siteye şikayet edin

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,133
İsim
Abdullah Aydoğdu
Madem konudan bu kadar rahatsızsınız neden dakikada 25 mesaj atıyorsunuz çok ilginç

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu
Hesabı alırken videoya çekmediyseniz işiniz daha da uzayabilir para sitenin havuzunda kilitli kalır rezil bir sistemleri olduğu için cs skin aldığım zaman adam yan hesabını benim hesap gibi yapıp skinleri ona göndermişti takas linki takas pazar geçmisi vs. Herşeyi atıp skinlerin bana gelmediğini videolu bir şekilde göstermeme rağmen 10 gün sonra anca paramı alabilmiştim

Top Bottom