Neler Yeni

Yardım RTX 5090 4K ultra ayarlarda kaç sene götürür sizce ?

Alsancak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz
Öbür ay 5090'lar gelir gelmez alacam direkt. Monitörüm 4k. Sizce hikaye oyunlarında 4k ultrada kaç sene götürür tahminen ? Uzun süre pc değiştimek istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Yuzarsef
Muhtemelen 2-3 yıl ömrü olacaktır minimum diye inanıyorum. Akabinde de 5-6 yıl maksimum ömrü olur.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Göksel
5 sene gider zaten oyun grafiklerinde dokular parçacıklar artık gelişmiyor gölgelendirme yansıma ışıkda gelişmeler oluyor onuda oyunlarda optimize ayar falan yaparak dahada uzun kullanırsın

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Ben 6 sene diyorum o da desteklerinden dolayı. Yani firma baya üzerine düşecek ve desteği kesmeyecek. Sonrasında süper versiyonu falan çıkar. Ama hediyeli olanlardan al derim. Yanında hediye veriyorlar ya onu bekle.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Shoto Todoroki
Öbür ay 5090'lar gelir gelmez alacam direkt. Monitörüm 4k. Sizce hikaye oyunlarında 4k ultrada kaç sene götürür tahminen ? Uzun süre pc değiştimek istemiyorum.
4k ultra ayarlarda 3-4 sene civarı götürür. sonrasında ufak tefek zorlanmalar başlayabilir ama çok sorun olacağını düşünmüyorum o zorlanmalarında. gerçi gta 6 nın önemi büyük olacaktır .gta 6 oyun sektörüne büyük yön verebilir grafiksel ve sistem zorlama açısından.

Top Bottom