Neler Yeni

Genç odasına tablo önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Arda Karatay
Arkadaşlar bilgisayar masasının üstünde büyük kanvas tablo var çok eskidi ve modası geçti. Nasıl bir tablo, nasıl bir süs takabilirim oraya ?
(yaş 18)

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Arkadaşlar bilgisayar masasının üstünde büyük kanvas tablo var çok eskidi ve modası geçti. Nasıl bir tablo, nasıl bir süs takabilirim oraya ?
(yaş 18)
Dostum bu tamamen senin zevkine göre. Bazısı tablo yerine ayna koyuyor ben de Atatürk tablosu vardı duvara onu asmıştım ama sonra kedi var diye kaldırmıştım.

Buğrahan Mert

80+ Silver
(yaş 18)
Aliexden Jackson zpollock tablosu almıştım çerçeveyi kendim yapmıştım evde çok hoş duruyordu. Hoşuna giderse güzel durabilir

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Anime izliyorsan, anime tabloları çok güzel duruyor odada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anime izliyorsan, anime tabloları çok güzel duruyor odada
Dizi, film, oyun tabloları da alabilirsin aynı zamanda

OrkunJJ

80+ Silver
(yaş 18)
Oyun temalı tablo koyabilirsin. Cyberpunk'ın Neon temalı görselleri çok hoşuma gidiyor şahsen. Böyle bir zevkin varsa füturistik durur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Arda Karatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun temalı tablo koyabilirsin. Cyberpunk'ın Neon temalı görselleri çok hoşuma gidiyor şahsen. Böyle bir zevkin varsa füturistik durur.
Evet oda güzel bir seçenek ama sanırım daha çok doğa yol göl araba tarzı seviyorum

Bunu buldum çok hoşuma gitti

Ekler

• StockCake-Coastal Road Trip_1733847535.jpg
    StockCake-Coastal Road Trip_1733847535.jpg
    379.7 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568