normalde corsair h100i sıvı soğutmasını alacaktım 2.elden onun yerine bunu aldım sence çok fark oynar mı aralarında ? illaki oynar da merakımdan soruyorumEvet görür tabi ki de.
h100i 1.9k ya alacaktım 2.elden ama sıfır sayılır
normalde corsair h100i sıvı soğutmasını alacaktım 2.elden onun yerine bunu aldım sence çok fark oynar mı aralarında ? illaki oynar da merakımdan soruyorumEvet görür tabi ki de.
Fark var tabi ki de fakat şuradan bak 500tl ye aldığın fan ile keyfine bakacaksın.normalde corsair h100i sıvı soğutmasını alacaktım 2.elden onun yerine bunu aldım sence çok fark oynar mı aralarında ? illaki oynar da merakımdan soruyorum
h100i 1.9k ya alacaktım 2.elden ama sıfır sayılır
Tabi ki değer. 5600 yazın 85-90 ve üstünü yükte görebiliyorken bu soğutucu ile 70 derece civarını göreceksin.Ryzen5 5600'ün stok fanından geçmeye değer mi ? Ne kadar fark yaratır ?
Bende ona bakıyomda 5 hesabında 5 i kodları doluBazı arkadaşlar 400tl altına alabiliyor. Çok iyi çok.
Stok fan yetmiyorsa veya 5600e yükseltme gibi bir planınız varsa geçebilirsiniz.Arkadaşlar R3 3100 işlemcim var stok fan ile kullanıyorum geçmem mantıklı olur mu
Hocam 5600 stok fan yetmiyor muStok fan yetmiyorsa veya 5600e yükseltme gibi bir planınız varsa geçebilirsiniz.
Hocam net hatırlamıyorum ama harici olarak iyi kötü bir şey alınsa daha iyiydi galiba, tam yetmiyordu sanki.Hocam 5600 stok fan yetmiyor mu
Kullanıyorum yetmez.Hocam 5600 stok fan yetmiyor mu
Stok fan yetmiyorsa veya 5600e yükseltme gibi bir planınız varsa geçebilirsiniz.
Kullanıyorum yetmez.