bu arkadaşın attığı siteden alacağım doğru site burası sanırım pc üzerinden oynayacağım
tamamdır dostum o zaman bu siteden alıyorum https://www.minecraft.net/tr-tr/store/minecraft-deluxe-collection-pcMicrosoft store da java oynaniyormu bilmiyorum ama oynanmıyor alma kesinlikle sadece bedrock sürümü para tuzağı sadece modlar haritalar her şey paralı. Ama java sürümünde curseforge oldun ftb olsun binlerce modpaketi var sıkıldıkça bir diğerine geçersin hemen hemen çoğunun oyun zevki oynanış biçimi farklı.
Microsoft tan aldım katılmıyorum söylediklerinize doğru şeyi almamışsınız.Microsoft store da java oynaniyormu bilmiyorum ama oynanmıyor alma kesinlikle sadece bedrock sürümü para tuzağı sadece modlar haritalar her şey paralı. Ama java sürümünde curseforge oldun ftb olsun binlerce modpaketi var sıkıldıkça bir diğerine geçersin hemen hemen çoğunun oyun zevki oynanış biçimi farklı.
sen en iyisi tlauncher girmaalesef herkes bir şey söylüyor hangisini almalıyım dostlar daha açıklayıcı olursanız sevinirim bir taraf microsoft diyor bir taraf kendi sitesi diyor
dostum korsan oynayacak olsam buraya konu açmazdım merak etme başlığı tam okuyamamışsın herhaldesen en iyisi tlauncher gir
orijinal sitesinin linkini atan kimmiş bak bakalım sende tam görememişsin herhalde.dostum korsan oynayacak olsam buraya konu açmazdım merak etme başlığı tam okuyamamışsın herhalde