Neler Yeni

Bu fare (mouse) alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK

bu mouse alınır mı kablosuz mouseye ihtiyacım var skateslerini falan bulabilir miyim ya da üstüne etiket yapıştırıyolar ya ondan bulabilir miyim bu fiyat bütçede daha iyi sensör vardır 3395 veya 30k falan ama gerçekten çok fark eder mi bi akıl verin istedim bana kablosuz olması aslında yeterli sensörü iş görür mü valo oynuyom tek fiyatı iyi gibi geldi kablolu da kullanabiliyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Barış Ataün

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Göktuğ Demircan
anlamadım nasıl bu kadar düşük olabilir ki
teşhir ürünü çünkü

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ÖNER TUNÇ

bu mouse alınır mı kablosuz mouseye ihtiyacım var skateslerini falan bulabilir miyim ya da üstüne etiket yapıştırıyolar ya ondan bulabilir miyim bu fiyat bütçede daha iyi sensör vardır 3395 veya 30k falan ama gerçekten çok fark eder mi bi akıl verin istedim bana kablosuz olması aslında yeterli sensörü iş görür mü valo oynuyom tek fiyatı iyi gibi geldi kablolu da kullanabiliyom
Sadece Bursa mağazasında teşhir ürünü olarak görünüyor. Kim bilir günde kaç kere el atıp kaç kere tıklattılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinin boyutu nasıl fiyat iyimiş
anlamadım nasıl bu kadar düşük olabilir ki
teşhir ürünü çünkü
Sadece Bursa mağazasında teşhir ürünü olarak görünüyor. Kim bilir günde kaç kere el atıp kaç kere tıklattılar.
kankiler teşhir ürünü olduğunu zaten biliyorum ben size teşhir ürünü olup olmadığını sormadım ki elimin boyutunu bilmiyorum sadece sensörü eski bi sensör değil mi? iş görür mü yani superlight2 den gerçekten böyle aman aman farkı var mı? güzel kayar mı bunu soruyorum kablolu olunca takılıyo falan ya böyle bunla çevirsem sürekli döner mi

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Göktuğ Demircan
kankiler teşhir ürünü olduğunu zaten biliyorum ben size teşhir ürünü olup olmadığını sormadım ki elimin boyutunu bilmiyorum sadece sensörü eski bi sensör değil mi? iş görür mü yani superlight2 den gerçekten böyle aman aman farkı var mı? güzel kayar mı bunu soruyorum kablolu olunca takılıyo falan ya böyle bunla çevirsem sürekli döner mi
tıklama ömründen dolayı sıkıntı yaşarsın hocam onun dışı maalesrf bilgim yok

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
alıp satma fikri

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,097
İsim
Burak Karadağ
Dostlar bu yeni çıkan dikey mouse var Ragnok diye bir marka sizce nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK
dostlar bursadaki stoğu bitmiş herhalde sadece istanbul gözüküyor alamicam artık keşke sormayıp direkt alsaydım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom