Neler Yeni

Xbox mı PlayStation 5 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar şuan hali hazırda bir sistemim var 4070 ti süper'li güzel güçlü bir sistemim var. Yazın işten çıkacağım ve 4-5 ay memlekette kalacağım kasayı götüremem onun için konsol almak istiyorum sizce Xbox mı ps5 mı almalıyım. Hangisi benim için daha avantajlı ve kârlı olur.
Gittiğim yerde internet yok oyunları burda yükleyip orda oynayacağım. Bunu yapabilir miyim?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,092
İsim
Lokman Doğan
xbox daha karlı iş

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ensar Polat
Merhaba arkadaşlar şuan hali hazırda bir sistemim var 4070 ti süper'li güzel güçlü bir sistemim var. Yazın işten çıkacağım ve 4-5 ay memlekette kalacağım kasayı götüremem onun için konsol almak istiyorum sizce Xbox mı ps5 mı almalıyım. Hangisi benim için daha avantajlı ve kârlı olur.
Gittiğim yerde internet yok oyunları burda yükleyip orda oynayacağım. Bunu yapabilir miyim?
Xbox daha mantıklı

Xbox daha mantıklı gamepass var ps5 oyunları pahalı.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Xbox Series X'in e-ticaret sitelerindeki fiyatı ne kadar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Murat
Ps5 çok daha iyi ancak oyun fiyatlarını göz önünde bulundurman lazım. Xboxın gamepes avantajı var fakat özel oyun konusunda çok vasat , ps ise özel oyun konusunda inanılmaz seviyede ilk defa ps oyunları oynicaksan özellikle kendini cennete bulcaksın ancak oyunlar pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps oyunlar kazık bence microatx kasa alıp öyle kasayı götür en mantıklısı
Ps oyunları kazık değil yurt dışında xboxla aynı fiyattlar senin paran değersiz

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ps5 çok daha iyi ancak oyun fiyatlarını göz önünde bulundurman lazım. Xboxın gamepes avantajı var fakat özel oyun konusunda çok vasat , ps ise özel oyun konusunda inanılmaz seviyede ilk defa ps oyunları oynicaksan özellikle kendini cennete bulcaksın ancak oyunlar pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps oyunları kazık değil yurt dışında xboxla aynı fiyattlar senin paran değersiz

PlayStation'da da abonelik sistemi var. Ayrıca şu an e-ticaret sitelerindeki en ucuz Xbox Series X'in fiyatı 28 bin TL. PlayStation ise 21 bin TL. Series X, 28 bin TL edecek bir cihaz değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Murat
PlayStation'da da abonelik sistemi var. Ayrıca şu an e-ticaret sitelerindeki en ucuz Xbox Series X'in fiyatı 28 bin TL. PlayStation ise 21 bin TL. Series X, 28 bin TL edecek bir cihaz değil.
Evet psim var psplusa aboneyim aylık oyunları ara ara iyi oluyor

Git sahibindende sıfırları ps5 ile aynı sayılır ps5 ithalatçı ile xbox resmi fiyatlarını karşılaştırma. Konuya gelirsek eğer 4 5 ay ise sadece gereksinimin series s al para varsa x al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,517
Üyeler
164,515
Son üye
b.tigil