Ozaman phillips oneblade al sinek kaydı alıyorHocam bunlar genel anlamda sakalı saçı almak için sinek kaydı jilet tarzı alanlardan bakıyorum yine saolasın
Ozaman phillips oneblade al sinek kaydı alıyorHocam bunlar genel anlamda sakalı saçı almak için sinek kaydı jilet tarzı alanlardan bakıyorum yine saolasın
Philips 3000x yukarda arkadaşla bu nu konuştuk sizce bu nasılOzaman phillips oneblade al sinek kaydı alıyor
Onu kullanmadım hocam ya bilmiyorumPhilips 3000x yukarda arkadaşla bu nu konuştuk sizce bu nasıl
Eyvallah saolasınOnu kullanmadım hocam ya bilmiyorum
Hocam sakalı çok temiz alıyor, o bahsettiğin tüyleride alıyor. Bu 3 başlıklı olan Şarjla çalışıyor, ekstra bir bıçak masrafı yok. iç kapağı açılıp su ile yıkanıyor. Almanı öneririm ben her hafta kullanıyorum. Seside az etrafını rahatsız etme ve kuvvetli çalışıyor.Hocam sakalı vs. Nasıl alıyor birde sakal üstünde oluyor ya göz altı yanak cevresinde ince tüyler onları da alabiliyor mu sonra 3 bıçağı var galiba yanında bicak veriyorlarmo bıçakları kaç ay dayanıyor sonrasında 3 bicak kaça mal oluyor kullanmı zormu senin söylemek istediğin varsa birde iyi olur teşekkür ederim
Eve geçince Cihaz fotoğraflarınıda eklerin hocam.Hocam sakalı çok temiz alıyor, o bahsettiğin tüyleride alıyor. Bu 3 başlıklı olan Şarjla çalışıyor, ekstra bir bıçak masrafı yok. iç kapağı açılıp su ile yıkanıyor. Almanı öneririm ben her hafta kullanıyorum. Seside az etrafını rahatsız etme ve kuvvetli çalışıyor.
Saolasın hocamHocam sakalı çok temiz alıyor, o bahsettiğin tüyleride alıyor. Bu 3 başlıklı olan Şarjla çalışıyor, ekstra bir bıçak masrafı yok. iç kapağı açılıp su ile yıkanıyor. Almanı öneririm ben her hafta kullanıyorum. Seside az etrafını rahatsız etme ve kuvvetli çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eve geçince Cihaz fotoğraflarınıda eklerin hocam.
https://www.hepsiburada.com/philips...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.33.3Merhaba arkadaşlar tıraş makinesi önerisi yapabilir misiniz bütçe 1. 1.5k arası sadece yüz için istiyorum ve jilet gibi almasını 2 günde bir jilet vuruyorum ve cilt için de pek iyi olurmuyor bu ondan dolayı jilet gibi almasını tüm yüz için özellikle yanak tarafındaki ince tüyleri bile jilet gibi almasını istiyorum siz ne önerirsiniz
makine böyle bir şey hocamSaolasın hocam
Hocam o güzel alıyor mus ama tam sinek kaydı alamıyormus arkadaş fotoğraf atti ondan almayı düşünüyorum sizcePhilips one blade
Saaolasin hocammakine böyle bir şey hocam
Güzel makina hocam pişman olmazsınız çok temiz alıyorHocam o güzel alıyor mus ama tam sinek kaydı alamıyormus arkadaş fotoğraf atti ondan almayı düşünüyorum sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saaolasin hocam
2 senedir philips 3000x kullanıyorum. gerçekten çok güzel kesiyor ama sivilceniz varsa o tarafta birazcık çoğaltabilir.3 başlıklı tamamen temizlesin istiyorsan Philips 3000x var = https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCH...33&creativeASIN=B0CQCHPY8S&linkCode=asn&psc=1
birde philips MG 7 in one güzel onuda önerebilirim = https://www.amazon.com.tr/PHILIPS-MG3740-MULTIGROOMER-Erkek-Bakım/dp/B075K83245/ref=mp_s_a_1_6?crid=22G4GAA5LLUG9&dib=eyJ2IjoiMSJ9.XMVVHEVevifPuRtsU5cN8xq7hb5fxmtDA0-EPkFa_WC3yqVBnPYWnT-m1gwPtirSwjmk4IRarVGcsc1AVyRjb_E-tKX1OCKPDIuT3g_mga0-PHKjyEs41cnt3VeUuImP-xEO7Q7S_Vs_ECdP0Gh_qPbxgbPYmfLCx_EpyoFwNpajaXcoa-AUhOk3cCgMQWRezTPUlxTGNyvm4T5rpioZEw.WBPVFNvizE6LOmVUwamUQIoUtW3ijd7ddLuTN-aYN2k&dib_tag=se&keywords=philips+mg+7+in+one&qid=1733914429&sprefix=philips+mg+7+in+on,aps,178&sr=8-6
İkiside bende var sorun varsa sorabilirsin.
evet sivilceli kısımda kullanırken dikkat etmekte fayda var, bende yaşamıştım…2 senedir philips 3000x kullanıyorum. gerçekten çok güzel kesiyor ama sivilceniz varsa o tarafta birazcık çoğaltabilir.