İmzadaki sistemle bende fortnite da 2k ayarda drop yiyorum , ram kaynaklı tıkanma olabilir diye düşündüm , çünkü sistemim fazlasıyla güçlü. Sırf bu yüzden sildim oyunuİşlemci AMD Ryzen 7 5800X 8-Core Processor 3.80 GHz
Takılı RAM 16,0 GB DDR 4
ekran karı rx 7700 xt
2 k da 5 dakika test yaptım fortnite düşük fps veriyor Alıntıyı görüntüle
Sanal gölge diye birsey getirmişler oyunu güncelleme yapsınlar ama açık gelmesin ayarlar Cyberpunk 150.+ alıyorum fortnite yüksek ayarlar da 90 düşüyor bazenİmzadaki sistemle bende fortnite da 2k ayarda drop yiyorum , ram kaynaklı tıkanma olabilir diye düşündüm , çünkü sistemim fazlasıyla güçlü. Sırf bu yüzden sildim oyunu
Senin iyi en kötü 90 olmuş , ben drop yiyordum Grafik düşürünce de çamur gibi oluyor , gerçekten iğrenç bir durum.Sanal gölge diye birsey getirmişler oyunu güncelleme yapsınlar ama açık gelmesin ayarlar Cyberpunk 150.+ alıyorum fortnite yüksek ayarlar da 90 düşüyor bazen
Gel biz seni War Thunder'a başlatalım. Fortnite zaten bitiyor.O zaman fortnite sıkıntı var
fortnite oynarken işlemci kaçlara cıkıyorSanal gölge diye birsey getirmişler oyunu güncelleme yapsınlar ama açık gelmesin ayarlar Cyberpunk 150.+ alıyorum fortnite yüksek ayarlar da 90 düşüyor bazen