Neler Yeni

Amd ve nvidia ekran kartı arasında kaldım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
3/4 kere kullandım o yavanlık o kalitesizlik buram buram hissetiriyor kendini.

nvidiadan amdye gecince amerikadan çıkıp pakistana gitmiş hissi veriyor insana :D:D
ne kullandın mining çıkması rx 480 mi :kekw:

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit

amd guardları

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
hala soruma cevap vermedin NVDİDA FANBOYCUĞU hangi kartı kullandın onu de hele sen :D elimde 3060 ti de var hali hazırda kullandığım rx 6700 de intel arcta kullandım rx 570 470 te gtx 1060 1050 1070 1605 de her telden var yani hepsinin tadına baktım sen çok takma kafana yaşın küçük belli ki yorma kendini AMD nin eski kartlarında ki sorunlar tarihe gömüldü eskki sorunlarda genelde sizin gibi bilgisiz kullanıcılar oluyorlardı sisteme yetersiz ve dandik psu takarsan uyumsuz ram kullanırsan ztn wattman alırsın wattmanda arıza değil onu da ayık tırayım AMD nin hata bildirme sistemi sistemindeki sıkıntıyı sana söylüyor gram bilginiz yok BeN NiViDİYAĞĞ ALDOĞM ÇOK GOZOL diye geçinirsiniz NVİDA da sisin gibi fanboylar ile dalga geçerek hal 8 gb vram kartlar çıkarır nede olsa böyle bir kitlesi var :D bu konudaki kartlardan bahsetmek gerekirse 7900xt 5 7 sene götürecekse nvdianın ömrü bu vram ile tahmini maks 3 4 sene performans açısından da 7900xt ham yapar

Top Bottom