Neler Yeni

Öneri ROG Hyperion GR701 Almaya değermi

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Yaklaşık 18k olan kasa almaya değermi siz olsaniz bu bütçeye hangi kasayı alırdınız?

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Batuhan
bu bütçeye her parçayı upgrade edersin çok saçma fiyat

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam öncelikle selamlar, şimdi bu soru aslında kişisel ve yanıtını kendin verebilirsin. Arkadaşlar gelip çok pahalı bir kasaya o kadar para verilir mi vs. diyecekler birazdan ama bunu attığına göre zaten bu bütçeyi verebiliyorsun bu kasaya. Şöyle düşünmen gerek, ben bu kasayı beğendim insanların fikrini de merak ediyorum ama bunu almayıp başka bir kasa alırsam içimde kalır mı ve pişman olur muyum sorusunu sor kendine. Çok güzel kasa, her zaman ilk beğendiğin şeyin arkasından koş :)

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle selamlar, şimdi bu soru aslında kişisel ve yanıtını kendin verebilirsin. Arkadaşlar gelip çok pahalı bir kasaya o kadar para verilir mi vs. diyecekler birazdan ama bunu attığına göre zaten bu bütçeyi verebiliyorsun bu kasaya. Şöyle düşünmen gerek, ben bu kasayı beğendim insanların fikrini de merak ediyorum ama bunu almayıp başka bir kasa alırsam içimde kalır mı ve pişman olur muyum sorusunu sor kendine. Çok güzel kasa, her zaman ilk beğendiğin şeyin arkasından koş :)
Hocam zaten artık güzel gözüken büyük bir kasa almak istiyorum fiyattan çok kasanın soğutması yeterlimi açısından

Gurkanpiro

80+ Platinum

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Parça olarak rog düzmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önemli olan duruşu zaten kendini belli eden, görünümü büyük ağır bir kasa

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Premium kasalardan en kötü kasa bu bence. Hem çok ağır, hem çok uğraştırıcı. Bu fiyat ve daha düşük fiyatlara bundan çok daha ergonomik ve kullanışlı kasalar mevcut. Asus ROG ürünlerine normalde bayılırım ama bu ürünle 2 bilgisayar toplamış biri olarak beğenmiyorum.

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Premium kasalardan en kötü kasa bu bence. Hem çok ağır, hem çok uğraştırıcı. Bu fiyat ve daha düşük fiyatlara bundan çok daha ergonomik ve kullanışlı kasalar mevcut. Asus ROG ürünlerine normalde bayılırım ama bu ürünle 2 bilgisayar toplamış biri olarak beğenmiyorum.
Öneriniz ne haf700 evo için bütce pek çıkmıyor 20k ayırdım kasaya

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Öneriniz ne haf700 evo için bütce pek çıkmıyor 20k ayırdım kasaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri