Neler Yeni

Öneri ROG Hyperion GR701 Almaya değermi

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Rog parçalardan toplamayı d
Kasa güzelmiş beyaz renk mevcutmu?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Rog parçalardan toplamayı d

Kasa güzelmiş beyaz renk mevcutmu?
Beyaz rengi var mı hiç bilmiyorum. 20k bütçeye kadar akakçeden baktığım kadarıyla en iyisi bu bence. Kasayı bundan alıp kalan parçaları rog dizebilirsiniz yine. En son incelemesine bakalı uzun zaman oldu. Ekranını tam verim kullanmak için msi anakart şart mı emin değilim. İncelemesine bakmakta fayda var. Ya da anakartı da msi alıp kalan görünecek parçaları rog alabilirsin. Yani sadece kasa anakart msi alıp yine rog temasına yakın bir şey yapabilirsin. Kasadaki msi logoların üstüne rog falan yapıştırırdım ben :d

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Beyaz rengi var mı hiç bilmiyorum. 20k bütçeye kadar akakçeden baktığım kadarıyla en iyisi bu bence. Kasayı bundan alıp kalan parçaları rog dizebilirsiniz yine. En son incelemesine bakalı uzun zaman oldu. Ekranını tam verim kullanmak için msi anakart şart mı emin değilim. İncelemesine bakmakta fayda var. Ya da anakartı da msi alıp kalan görünecek parçaları rog alabilirsin. Yani sadece kasa anakart msi alıp yine rog temasına yakın bir şey yapabilirsin. Kasadaki msi logoların üstüne rog falan yapıştırırdım ben :d
Parçaların hepsini rog dizmeyi düşünüyorum ekran karti mevcut elimde 4080 white

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Parçaların hepsini rog dizmeyi düşünüyorum ekran karti mevcut elimde 4080 white
Böyle bir şart varsa illa opsiyon da yok demektir. Alıp geçin o zaman rog hyperion kasayı. Attığım MSI kasa da premium ürün deneyimini daha dolu yaşarsınız. O ekranı kontrol etmek için msi anakart şart olacağını çok sanmıyorum ama bi bakın yine de. Kasadaki ekranı kontrol için msi anakart şart değilse sadece kasayı msi alıp kalan parçaları rog olarak dizmenizi tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Ben geçen gün Lian Li V3000 Plus aldım. O kasadan çok daha büyük ve işlevsel hemde yarı fiyatına. Tamamen ROG sertifikasından ötürü şişirilmiş ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,440
Üyeler
163,496
Son üye
Avatr
Top Bottom