Büyük ekran hoşuna gidiyorsa o zaman 27" alİkisinde oynuyosam?
Tavsiyeniz var mıdır hocam2k 180hz yeterli ama alacağın monitörü iyi seç 240hz e gerek yok
Üst klasmanda olup olmamam neyi değiştirecek sonuçta zevkden bahsediyoruz ayrıca bi mesajdan bunu çıkarmanız daha ilginç2K al. Espor oyuncusu değilsin yazdığından belli, muhtemelen üst klasmanda da değilsindir.
@Fantastiktürk daha iyi bilir ama ben bunu önerebilirimTavsiyeniz var mıdır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üst klasmanda olup olmamam neyi değiştirecek sonuçta zevkden bahsediyoruz ayrıca bi mesajdan bunu çıkarmanız daha ilginç
Ben olsam 2k olanı tercih ederdimHocam öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi tam araftayım. VA panel canlı canlı baktım renkleri hoşuma pek gitmedi. 2K alırsam 180 Hz olucak, FHD alırsam 240 Hz olucak. Aradaki 60 Hz fps oyunlarda fark yaratır mı ?
Birde ben 60 Hz laptop ekranından geçeceğim
Ekran kartım 2K oyunları oynatıyor diye biliyorum
Çok şeyi değiştirir. Zaten zevk için 2K alın dedim.Tavsiyeniz var mıdır hocam
Üst klasmanda olup olmamam neyi değiştirecek sonuçta zevkden bahsediyoruz ayrıca bi mesajdan bunu çıkarmanız daha ilginç
Teşekkürler hocam peki bunun 240 Hz si için 3k fark verilir mi sizce
240 gereksiz bence şahsen 240hz kullanıyorum 180le arasında pek bi fark hissettirmiyor çoğu fps oyununu üst düzeyde oynadım ve gereksiz olduğundan yanayım ama derseniz ki param var daha iyisini istiyorum alınır ama önce etiketlediğim arkadaşa sorun 240hz 2knın bir kroniği falan varsa söyler daha iyi bir şey önerirT
Teşekkürler hocam peki bunun 240 Hz si için 3k fark verilir mi sizce
24 inc 1080p 240hz daha mantıklı, 2K nin %40 fps düşüklüğüne değmiyor verdiği görüntü. Kartlar zaten 2 yıl bitmeden 1080p ye düşüyor onuda hesapla 2K kartlarını diyorum.Arkadaşlar oyun için hangisi alınmalı?
Bütçe 8000 civarı ve ekran kartım RX7800XT.
Oynadığım oyunlar %60 falan valorant gibi rekabetçi oyunlar ancak hikayeli de oynarım.
Şimdiden teşekkürler
2K 180Hz 27 inç
Full HD 240Hz 24 inç
Çok teşekkür ediyorum hocam240 gereksiz bence şahsen 240hz kullanıyorum 180le arasında pek bi fark hissettirmiyor çoğu fps oyununu üst düzeyde oynadım ve gereksiz olduğundan yanayım ama derseniz ki param var daha iyisini istiyorum alınır ama önce etiketlediğim arkadaşa sorun 240hz 2knın bir kroniği falan varsa söyler daha iyi bir şey önerir
Yanlış biliyor olabilirim ancak ne kadar yüksek fps alırsam alayım ekranımın Hz i ne ise onu görmeyecek miyim24 inc 1080p 240hz daha mantıklı, 2K nin %40 fps düşüklüğüne değmiyor verdiği görüntü. Kartlar zaten 2 yıl bitmeden 1080p ye düşüyor onuda hesapla 2K kartlarını diyorum.
Evet öyle, adaptive sync destekli monitör almaya çalış düşük fps lerde çok akıcı gösteriyor.Çok teşekkür ediyorum hocam
@Fantastiktürk
Bi el atar mısınız be hocam
Yanlış biliyor olabilirim ancak ne kadar yüksek fps alırsam alayım ekranımın Hz i ne ise onu görmeyecek miyim