Neler Yeni

Spiderman Vs Cyberpunk

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler selam epic games indirimleri başladı şimdi çok arada kaldım Spiderman almak istiyorum ancak Türkçe destek olmadığı için biraz ön yargıliyim o yüzden cyberpunkda alabilirim sizce hangisi alınır?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Görkem çetinkaya
Beyler selam epic games indirimleri başladı şimdi çok arada kaldım Spiderman almak istiyorum ancak Türkçe destek olmadığı için biraz ön yargıliyim o yüzden cyberpunkda alabilirim sizce hangisi alınır?
CRyber al bence

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,453
İsim
uwu
Spadi tabi ki oynaması daha zevkli cyberpunkta bug dolu ben oynamıyorum erkek kardeşim çok seviyor ondaki polis arabalarını(kardeşim 5 yaşında)

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spadi tabi ki oynaması daha zevkli cyberpunkta bug dolu ben oynamıyorum erkek kardeşim çok seviyor ondaki polis arabalarını
Hocam konusu nedirya spiderman Türkçe yok diye ön yargıliyim ama İngilizcem orta seviye denenebilir sizce çok gerek varmı?

mucel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Hocam konusu nedirya spiderman Türkçe yok diye ön yargıliyim ama İngilizcem orta seviye denenebilir sizce çok gerek varmı?
spider-manın türkçe yaması var önemli olan sizin fikriniz zevkler ve renkler oyunlara bakın hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alın

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ikiside var ikiside oynanır ben bir kaç saat denedim ama o birkaç saatte baya zevkli gectı daha oynamadıgım oyunlar var oyuzden bunlar sırasını beklıyor daha :)

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
spider-manın türkçe yaması var önemli olan sizin fikriniz zevkler ve renkler oyunlara bakın hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alın
Hocam eğer Spiderman çok fazla ingilizce gerektirmiyorsa onu alacağım eğer çok varsa 2077 alacağım

mucel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Hocam eğer Spiderman çok fazla ingilizce gerektirmiyorsa onu alacağım eğer çok varsa 2077 alacağım
oyunun hikayesini anlaman lazım ingilizce lazım o yüzden ama yamalar kolayca bulunabiliyor

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Spider-man remasteredden bahsediyorsan, türkçe yama ile bitirmiştim. Leş gibi yamaya rağmen oyun efsaneydi. Klasik ücretsiz yamaydı çok bir şey beklemiyordum fakat bu kadar berbat olmasını da beklemiyordum :D

Top Bottom