Neler Yeni

Spiderman Vs Cyberpunk

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
522
Beyler selam epic games indirimleri başladı şimdi çok arada kaldım Spiderman almak istiyorum ancak Türkçe destek olmadığı için biraz ön yargıliyim o yüzden cyberpunkda alabilirim sizce hangisi alınır?

Spadi tabi ki oynaması daha zevkli cyberpunkta bug dolu ben oynamıyorum erkek kardeşim çok seviyor ondaki polis arabalarını(kardeşim 5 yaşında)

Spadi tabi ki oynaması daha zevkli cyberpunkta bug dolu ben oynamıyorum erkek kardeşim çok seviyor ondaki polis arabalarını
Hocam konusu nedirya spiderman Türkçe yok diye ön yargıliyim ama İngilizcem orta seviye denenebilir sizce çok gerek varmı?

Hocam konusu nedirya spiderman Türkçe yok diye ön yargıliyim ama İngilizcem orta seviye denenebilir sizce çok gerek varmı?
spider-manın türkçe yaması var önemli olan sizin fikriniz zevkler ve renkler oyunlara bakın hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alın

ikiside var ikiside oynanır ben bir kaç saat denedim ama o birkaç saatte baya zevkli gectı daha oynamadıgım oyunlar var oyuzden bunlar sırasını beklıyor daha :)

spider-manın türkçe yaması var önemli olan sizin fikriniz zevkler ve renkler oyunlara bakın hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alın
Hocam eğer Spiderman çok fazla ingilizce gerektirmiyorsa onu alacağım eğer çok varsa 2077 alacağım

Hocam eğer Spiderman çok fazla ingilizce gerektirmiyorsa onu alacağım eğer çok varsa 2077 alacağım
oyunun hikayesini anlaman lazım ingilizce lazım o yüzden ama yamalar kolayca bulunabiliyor

Spadi tabi ki oynaması daha zevkli cyberpunkta bug dolu ben oynamıyorum erkek kardeşim çok seviyor ondaki polis arabalarını(kardeşim 5 yaşında)
CP'da bug'la hiç karşılaşmadım hocam. En son geçen ay oynadım oyun tertemizdi.

Spider-man remasteredden bahsediyorsan, türkçe yama ile bitirmiştim. Leş gibi yamaya rağmen oyun efsaneydi. Klasik ücretsiz yamaydı çok bir şey beklemiyordum fakat bu kadar berbat olmasını da beklemiyordum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,690
Üyeler
173,411
Son üye
metehan28223
Geri