Epic games korsan? Asıl teşekkür etmeniz gerekiyor platforma bu indirimler sayesinde neyse konuya gelirsek steam'de fifa indirime girince epic games fıfa indirimiyle hemen hemen aynı fiyatlara düsüyor illa steam diyorsan bekleyebilirsin yaz indirimleriniEA SPORTS FC™ 24 Almak istiyorum ama epic gameste şimdi indirimli ordanmı alsam bilemiyorum steamda indirme girermi bilmem epic games bana korsan oyun gibi geliyor sizce hangisinden alınır.
Vallahi tam anlatmışsın çok güzel konuşma sonuna kadar haklısınYav arkadaşlar adam korsan vesaire diye ironi amacın da söylüyor. İçine sinmediğinden diyor. Kimbilir epic games hesabın da belki oyun yoktur malum steam dolara geçmeden belki de hep ordan alışveriş yaptı. Bu forumu bazıları benimseyerek, severek kullanıyor lütfen insanlara biraz daha düzgün uslupla cevaplar verip, yardımcı olalım insanları forumdan soğutmamak amacıyla. Bunu da kişisel olarak algılamayın gün de neredeyse 3 4 saat forum da dolanıyorumdur. Bazı konular da insanlar fazlaca kaba davranıyor oysaki mükemmel bir forum ortamıyla, uslubümüzle daha da mükemmelleştirmek bizlerin elinde.
Teşekkürler hocam. Dediğim gibi sizin kendi karar ve düşünceniz ama kesinlikle çekinmeyin epic gamesden alışveriş yapmaya şuan indirimle fiyatlar çok iyi düşüyo zaten sanırım bu indirimden sonra epic games de zamlar olucak.Vallahi tam anlatmışsın çok güzel konuşma sonuna kadar haklısın