Neler Yeni

Eafc 25 kendimi nasıl geliştirebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağrı
İyi günler arkadaşlar ben genellikle kariyer modu oynadığım için dünya klası seviyesinde oynuyorum ama daha yüksek seviyelerde oynamak istiyorum bunu nasıl yaparım ayarlardan bahsetmiyorum yani ultimate team mı oynamalıyım kendimi geliştirmek için yoksa yapay zekaya karşı sürekli mi oynamalıyım normalde ultimate team oynamam ilgimi çekmez ama kendimi geliştirmeme yarayacaksa oynayacağım

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Semih
Ben oynamıyorum ama Ultimate teamde hile var falan diyorlar. Gelişmek için instagram ve Youtube da çalım hareketleri ve taktik veren sayfalara bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben oynamıyorum ama Ultimate teamde hile var falan diyorlar. Gelişmek için instagram ve Youtube da çalım hareketleri ve taktik veren sayfalara bakabilirsin
teşekkür ederim çalımlara bakıyorum ama taktik videolarına bakmıyorum en azından tek oynarken çok nadir ultimate team oynuyorum

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mahir Cengiz
İyi günler arkadaşlar ben genellikle kariyer modu oynadığım için dünya klası seviyesinde oynuyorum ama daha yüksek seviyelerde oynamak istiyorum bunu nasıl yaparım ayarlardan bahsetmiyorum yani ultimate team mı oynamalıyım kendimi geliştirmek için yoksa yapay zekaya karşı sürekli mi oynamalıyım normalde ultimate team oynamam ilgimi çekmez ama kendimi geliştirmeme yarayacaksa oynayacağım
Sürekli oynayarak.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mahir Cengiz
ultimate yada kariyer farketmez yani dimi teşekkürler
Yapay zekayı seçkine al ayarlardan profesyonel oyuncuları simüle et ayarını aç öyle oyna. Tabi bu anlattığım temel bilgilere sahipsen geçerli oluyor ilk önce oyunu öğrenmen gerek bol bol antrenman yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapay zekayı seçkine al ayarlardan profesyonel oyuncuları simüle et ayarını aç öyle oyna. Tabi bu anlattığım temel bilgilere sahipsen geçerli oluyor ilk önce oyunu öğrenmen gerek bol bol antrenman yap.
oyunu biliyorum da senin bahsettiğin profesyonel oyuncuları simüle at ayarını göremedim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,019
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom