Neler Yeni

Yardım PSU'dan Çok Fazla Ses Geliyor

qPASHA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ebubekir Yılmaz
Psu dan çok fazla ses geliyor yük altında olmasa bile pc yi açtığımda direk başlıyor ilk açtığımda aşırı fazla geliyor 2 dk sonra hafif azalıyor videodaki gibi

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
psu değişecek ama direkt psuda problem var diyemeyiz o kasa fanındanda geliyor olabilir aynısı başıma geldi

qPASHA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ebubekir Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu değişecek ama direkt psuda problem var diyemeyiz o kasa fanındanda geliyor olabilir aynısı başıma geldi
ses psu dan geliyor kasayla alakası yok aynı psu yu başka bir kasada da kullandım

BeKo'O

80+ Silver
Fandan gelmediğine emin misiniz? Gelmiyorsa patlamak için uygun zamanı bekliyor olabilir olay yerini tahliye etmelisiniz. Şaka bir yana ne zamandır geliyor bu ses? Yavaşça zamanla mı arttı yoksa bi anda mı oldu çünkü fan arızası olabilir. Genelde bozuk psu'larda bu kadar yüksek bir ses duyduğumu hatırlamıyorum fan arızası değilse psu bağlantılarını çıkarıp bir daha çalıştırmayın diğer bileşenleriniz zarar görebilir. Mümkün olan en kısa zamanda sorunu belirleyin ona göre arızalı parçayı değiştirin. Zaten psu arızası ise ölü fiyata satıp yenisini almaktan başka bir şansınız yok.

qPASHA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ebubekir Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fandan gelmediğine emin misiniz? Gelmiyorsa patlamak için uygun zamanı bekliyor olabilir olay yerini tahliye etmelisiniz. Şaka bir yana ne zamandır geliyor bu ses? Yavaşça zamanla mı arttı yoksa bi anda mı oldu çünkü fan arızası olabilir. Genelde bozuk psu'larda bu kadar yüksek bir ses duyduğumu hatırlamıyorum fan arızası değilse psu bağlantılarını çıkarıp bir daha çalıştırmayın diğer bileşenleriniz zarar görebilir. Mümkün olan en kısa zamanda sorunu belirleyin ona göre arızalı parçayı değiştirin. Zaten psu arızası ise ölü fiyata satıp yenisini almaktan başka bir şansınız yok.
fandan geldiğine emin değilim ama kasayı hafif kaldırığ bırakınca fan 1 saniyeliğine duruyor ve ses kesiliyor sonra hemen başlıyor uzun zamandır böyle

Top Bottom