Neler Yeni

Yüksek hz lerde fark hissedilir mi?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Mert ash
baktığım incelemeler modart bilmiyorum deme falan diye basit kanallar. 310hz olan model var onu techolay incelemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam hikayeli oyun oynamıyorum o yüzden almışken direkt 380 hz alayım diyorum
pro oyuncular da hikayeli oyun oynamıyor hocam bence @Fantastiktürk ün bilip önerdiği bir 240 almalısınız

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
baktığım incelemeler modart bilmiyorum deme falan diye basit kanallar. 310hz olan model var onu techolay incelemiş incelemesi olmadığı için alınmaz mı yani? 360hz monitör yokki piyasada doğru düzgün birde 20k tl nin altında olması gerek

hocam hikayeli oyun oynamıyorum o yüzden almışken direkt 380 hz alayım diyorum
Boş kanal hepsi. İnceleme değil onlar.
Ne olur ne olmaz bi Technolay'a bakıp geleyim.

İzledim geldim. 310Hz olanı incelemiş tamamen farklı monitörler. Panel modelini göstermesi dışında incelemenin i'si yok ortada. Ufo testi de yanlış yapmışlar zaten. Sekmez.
Edit: Monitör alanında boş kanallar. Ama monitörde ne yaptıklarını görünce diğerlerinin iyi olduğunu da düşünemiyorum.
ama çoğu valo yayıncısı vb 380 360hz kullanıyor
Evet zaten E-sporculara vs. bakarak almayın şunları. Sponsorları ne verirse vs. onu kullanıyorlar. Sponsor her yeni monitör çıkardığında tüm e-sporcuların monitörü değişmiyor. Boş şeyler bunlar yahu. 360 büyüktür 240 o zaman neden 240 düşesiniz? Ne saçmalıklar bunlar ya.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Boş kanal hepsi. İnceleme değil onlar.
Ne olur ne olmaz bi Technolay'a bakıp geleyim.

İzledim geldim. 310Hz olanı incelemiş tamamen farklı monitörler. Panel modelini göstermesi dışında incelemenin i'si yok ortada. Ufo testi de yanlış yapmışlar zaten. Sekmez.
Edit: Monitör alanında boş kanallar. Ama monitörde ne yaptıklarını görünce diğerlerinin iyi olduğunu da düşünemiyorum.

Evet zaten E-sporculara vs. bakarak almayın şunları. Sponsorları ne verirse vs. onu kullanıyorlar. Sponsor her yeni monitör çıkardığında tüm e-sporcuların monitörü değişmiyor. Boş şeyler bunlar yahu. 360 büyüktür 240 o zaman neden 240 düşesiniz? Ne saçmalıklar bunlar ya.
sizce ben ne yapmalıyım 15k bütçem var ve sabah akşam valo oynayan biriyim bahsettiğim gibi radyant hedefliyorum. Son 2 senedir sadece 1 tane hikayeli oyun oynadım okadar uzağım hikayeli oyunlara

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Göksel
e sporcu değilseniz boş iş bence 2k monitöre geçiş yapmadığınız için ilerde pişman olacaksın sadece valo için monitör almak ne kadar mantıklı gta 6 geliyor witcher 4 geliyor ki 2k 240hz ile zaten gayet iyi valoda oynanır hikayeli oyunda

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sizce ben ne yapmalıyım 15k bütçem var ve sabah akşam valo oynayan biriyim bahsettiğim gibi radyant hedefliyorum. Son 2 senedir sadece 1 tane hikayeli oyun oynadım okadar uzağım hikayeli oyunlara
15K bütçeye strobe strobelar gelmez.

Bakın arkadaşlar benim elimde ne monitör ne cihaz var. Adam akıllı inceleme yapan bir kanal incelemedikçe ben de bilemiyorum o yüzden. Bildiğimiz segment, incelenmiş monitörler olunca şunu alın geçin diyoruz zaten. Elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Ancak bilmediğim monitörü nasıl önerebilirim? Sorduğunuz segmentin çoğunluğu yeni. Açıkcası bir fikrim yok. Rasgele tercih olacak.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Göksel
büyük ihtimal yaşı küçük bi arkadaşsın valo 4 5 ay sonra bezeceksın emin ol bende immo 2 de bıraktım

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
e sporcu değilseniz boş iş bence 2k monitöre geçiş yapmadığınız için ilerde pişman olacaksın sadece valo için monitör almak ne kadar mantıklı gta 6 geliyor witcher 4 geliyor ki 2k 240hz ile zaten gayet iyi valoda oynanır hikayeli oyunda
hocam ilerdede valo oynayacağıma eminim ya hikayeli oyundan kücüklükten beri keyif almam

15K bütçeye strobe strobelar gelmez.

Bakın arkadaşlar benim elimde ne monitör ne cihaz var. Adam akıllı inceleme yapan bir kanal incelemedikçe ben de bilemiyorum o yüzden. Bildiğimiz segment, incelenmiş monitörler olunca şunu alın geçin diyoruz zaten. Elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Ancak bilmediğim monitörü nasıl önerebilirim? Sorduğunuz segmentin çoğunluğu yeni. Açıkcası bir fikrim yok. Rasgele tercih olacak.
ozaman alayım bu 380hz asus modelini ya asus üzmez diyerekden risk alalım

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam ilerdede valo oynayacağıma eminim ya hikayeli oyundan kücüklükten beri keyif almam

ozaman alayım bu 380hz asus modelini ya asus üzmez diyerekden risk alalım
Çoğu marka üzmez. Eğer kriteriniz fişe takıp çalıştırmaksa. F/P ise markadan bağımsız bir olay.

Risk olmasın istiorsanız OLED bakın hocam. Strobe almadığınız sürece en iyi oyun performansı OLED'de + görüntü kalitesi anlamında da hiçbir taviz vermemiş olursunuz neredeyse.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Çoğu marka üzmez. Eğer kriteriniz fişe takıp çalıştırmaksa. F/P ise markadan bağımsız bir olay.

Risk olmasın istiorsanız OLED bakın hocam. Strobe almadığınız sürece en iyi oyun performansı OLED'de + görüntü kalitesi anlamında da hiçbir taviz vermemiş olursunuz neredeyse.
bu bahsettiğim model oled mi? ben alıp kullanmaya bakan birsiyim ya bana 380hz yi göstersin yeter

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu bahsettiğim model oled mi? ben alıp kullanmaya bakan birsiyim ya bana 380hz yi göstersin yeter
Yok hocam. Samsung G6 OLED'e bakabilirsiniz. Ülkemizdeki en ucuz OLED o olsa gerek + 360Hz. 380Hz Asus'tan çok daha iyi olacaktır. Yanlış değilsem indirimde 20K'ya falan bulnuyordu. Ama 2K 27 inç olduğunu hatırlatayım. Ve en ucuz OLED olduğu için sorunları vardır mutlaka.

Top Bottom