Neler Yeni

TN Panel Monitörler Kötü Değildir

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bana kalırsa TN ilkel bir teknoloji. Her ne kadar uğraşsalar da yapı gereği renk veya açı bakımından asla herhangi bir IPS'e yaklaşamaz. Hız bakımından da IPS'ler TN'ler kadar yol katetti. TN panellerin maliyeti düşük, bu sebepten IPS'lerden çoğu zaman ucuz olur. Ghosting olayı tamamen farklı. Bence TN panel profesyonel bir FPS oyuncusu olmadıktan sonra alınmamalı.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
ellerine sağlık bende monster a27 var bu ne panel ve bu monitör iyi mi bende ghosting var da çok yok hissetmiyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bana kalırsa TN ilkel bir teknoloji. Her ne kadar uğraşsalar da yapı gereği renk veya açı bakımından asla herhangi bir IPS'e yaklaşamaz. Hız bakımından da IPS'ler TN'ler kadar yol katetti. TN panellerin maliyeti düşük, bu sebepten IPS'lerden çoğu zaman ucuz olur. Ghosting olayı tamamen farklı. Bence TN panel profesyonel bir FPS oyuncusu olmadıktan sonra alınmamalı.
Bende çok ayrı düşünmüyorum senden ama tek katılmadığım nokta üst seviyede özellikle 240 hz model TN paneller zowie ve Asus rog gibi kaliteli tn lerde ips lerden daha pahalı ve çok daha performanslı. FPS oyunununa değer veriyorsan TN alınmalı. Diğer türlü bende İPS ciyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

VA panel nasıldır peki ?
Ben VA sevmiyorum iki arada bir derede İPS kadar renkli Değil TN kadar renksiz :D Ben her zaman 1 tane tn alırım. 2. olarak ta İPS alırım.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Xl2720 kullandığım monitörlerden, Tn panel, çok da sevdiğim bir ürün. Tek eksisi farklı açılardan kararma yapması, Tn'nin belki de tek sevilmeyecek yanı bu yoksa alınmaz değil. Arkadaşın dediği gibi bu kişiye göre ve amaca göre değişir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom