Fresty 80+ Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 92 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Samet Demiray 15 Aralık 2024 #1 IPS monitör kullanan arkadaşlar sizde de böyle bı kararma oluyor mu yandan bakınca üstten bakınca da aynısı oluyormuş kanalda gördüm
IPS monitör kullanan arkadaşlar sizde de böyle bı kararma oluyor mu yandan bakınca üstten bakınca da aynısı oluyormuş kanalda gördüm
S Semih.08 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 96 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Semih 15 Aralık 2024 #2 Benim ips monitörümde olmuyor. Eski tn monitörümde oluyordu bu olay
Fresty 80+ Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 92 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Samet Demiray 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ips paneller için nereden bakarsan bak aynı diye tanıtıyorlar böyle olması garip geldi
E Edmond_Dantes 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 353 Dahası Reaksiyon skoru 246 İsim Onur Yücel 15 Aralık 2024 #4 Fresty yazmış: IPS monitör kullanan arkadaşlar sizde de böyle bı kararma oluyor mu yandan bakınca üstten bakınca da aynısı oluyormuş kanalda gördüm Devamı için tıklayın... Tam tersi ipste olmaması lazım bu olay, va ve tn panellerde sağdan soldan bakınca kararır ipste olmaz
Fresty yazmış: IPS monitör kullanan arkadaşlar sizde de böyle bı kararma oluyor mu yandan bakınca üstten bakınca da aynısı oluyormuş kanalda gördüm Devamı için tıklayın... Tam tersi ipste olmaması lazım bu olay, va ve tn panellerde sağdan soldan bakınca kararır ipste olmaz