- En İyi Cevap
- 98
Dahası
G25 çok ses çıkartan bir set, dolayısıyla konusunu bile açmamak lazım. G27, G29, G923 dediğimiz setler zaten tamamen dişli sisteme sahip. Yani hissiyat olarak aralarında hemen hemen hiçbir fark yok. Hiçbiri T300 gibi kayışlı sistemlere kafa tutamaz çünkü dişli sistem kullanıyorlar.orası öyle ama o işe girilmez 2.el g25 eski model ama g27 olabilir - g923 ler var 2.el sıfır gibi - thurstmaster t300rs gt yada 2.elleri bile sağlam çıkıyor çoğunun gördüğüm kadarıyla denediğim kadarıylada diyebilirim
İkinci elde G27, G29 ve G923 direksiyon setleri arasından bana göre alınması en mantıklı olan set G29. Çünkü hem G27 (2009) kadar eski bir set değil hem de G923 kadar da pahalı bir set değil.
Vitessiz G923 ile aynı fiyat bandında vitessiz Thrustmaster T150 Pro (3 pedal) var zaten, G923'e o parayı verene kadar gidip onu almak çok daha mantıklı. Çünkü G923 gibi sadece dişli sistem kullanmak yerine hibrit sistem (kayış+dişli) kullanıyor. Bu da çok daha pürüzsüz ve iyi bir hissiyat veriyor. Dolayısıyla G923 almanın bir mantığı kalmıyor.
G27'nin fiyatları da bazen düşük oluyor ancak bazen de G29'a yakın oluyor. Bütçe kısıtlıysa fiyatları düşükken G27 tercih edilebilir. Ben kullanmıştım ve gayet memnun kalmıştım. Yine de G29'a göre daha eski bir set olduğunu unutmamak lazım. Bu G29'dan daha hızlı bozulacağı anlamına gelmiyor ancak eski eskidir, yeni yenidir.
Sonuç olarak bütçe varsa dediğim gibi G29 almak çok daha mantıklı. Yeni bir set olduğu için G27'deki yıllarca hor kullanılmış olma durumu bunda daha az olur. Piyasası daha canlı olduğu için satarken peynir ekmek gibi gider. G923'ün ikinci ellerine göre de oldukça ucuz fiyata bulunabiliyor.