ardakorkmaz06
80+
Yılbaşından sonra bu fiyatlarda bulunabileceğini sanmıyorum.2 ay civarı bu fiyatlarda
Bunun tek çıkışlı, yanında örgü kabloyla gelenini aldım birkac gün önce. 45W için adaptör cızırtı yapıyor, çift çıkışlısı da yapıyorsa bütçe artırılıp samsungdan alınabilir.
Örgü kablo sağlam diye onu tercih etmiştim, bilsem onu tercih ederdim. Sağ olun hocam.Hocam bahsettiğiniz ürün de bu 2 çıkışlısı da var bende, bu çift çıkışlı olan ya hiç yapmıyor ya da yok denecek kadar az cızırtı yapıyor ihtiyacı olanlara tavsiye ederim
Evet aynı şekil hocam bir de benim kablonun başındaki çip kısmında sarımsı sanki yanık lekeleri oluştu sizde de aynı sorun var mı?Örgü kablo sağlam diye onu tercih etmiştim, bilsem onu tercih ederdim. Sağ olun hocam.
Büyük ahlaksızlık varSpigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablolu olan daha ucuzdu neden zam koyarlar akıl işi değil daha geçen hafta 320 tl ye aldım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben henüz yeni aldım hocam, böyle bir durunla karşılaşmadım. Sizde ne kadar sürede oluştu? Bahsettiğiniz şey muhtemelen sıcaklıktan kaynaklı oluşmuştur, adaptörle ilgili GAN man bişiler diyip kabloyu iletkenliği düşük malzemeden yaptıysa, ısı transferini vs iyi hesaplamadıysa vs olabilir böyle durumlar.Evet aynı şekil hocam bir de benim kablonun başındaki çip kısmında sarımsı sanki yanık lekeleri oluştu sizde de aynı sorun var mı?
Benimkinde yok hocamBunun tek çıkışlı, yanında örgü kabloyla gelenini aldım birkac gün önce. 45W için adaptör cızırtı yapıyor, çift çıkışlısı da yapıyorsa bütçe artırılıp samsungdan alınabilir.