Neler Yeni

Zenith pro vs apex hangisini alayım

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
Arkadaşlar bi yanda herkesin tavsiyesi 159 apex diğer yanda yine bi o kadar tavsiye edilmiş zenith pro var
Şimdi apex evet bu fiyata sunduğu özellikler muhteşem mükemmel ötesi amma velakin garanti yok arkadaşlar aldım 2 gün sonra arıza çıkardı 2 bin tl çöp biryere başvuramam tamir ettiremem o yüzden yanaşmaya korkuyorum diğer yanda da apex kadar olmasa da indirimi de yakalarsan çok f/p bir mouse var ne sorun çıkarsa çıksın garantisi var bir şekilde hallolur param çöp olmaz
Bana yardım edin ben ne yapayım
Fiyatları aşağı yukarı aynı garantili zenith mi garantisiz apex mi apex zenith proyu 2 ye katlar mı mesela çok fark yaşanır mı bunlar önemli çok fark yoksa zenith daha mantıklı geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha birde aj159 pro var temuda 1680 tl mi ne öyle birşeye geliyor o da düşündürüyor 8k hz ile geliyormuş

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet
Arkadaşlar bi yanda herkesin tavsiyesi 159 apex diğer yanda yine bi o kadar tavsiye edilmiş zenith pro var
Şimdi apex evet bu fiyata sunduğu özellikler muhteşem mükemmel ötesi amma velakin garanti yok arkadaşlar aldım 2 gün sonra arıza çıkardı 2 bin tl çöp biryere başvuramam tamir ettiremem o yüzden yanaşmaya korkuyorum diğer yanda da apex kadar olmasa da indirimi de yakalarsan çok f/p bir mouse var ne sorun çıkarsa çıksın garantisi var bir şekilde hallolur param çöp olmaz
Fiyatları aşağı yukarı aynı garantili zenith mi garantisiz apex mi apex zenith proyu 2 ye katlar mı mesela çok fark yaşanır mı bunlar önemli çok fark yoksa zenith daha mantıklı geliyor
ajazz satıcı onaylı alırsan sorun çıkcağını düşünmüyorum sürümden kazanılması için satışa çıkardılar benmce zenith de iyi bi mouse eğer biraz daha bütçen varsa wraith'e de bakmanı öneririm.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ajazz satıcı onaylı alırsan sorun çıkcağını düşünmüyorum sürümden kazanılması için satışa çıkardılar benmce zenith de iyi bi mouse eğer biraz daha bütçen varsa wraith'e de bakmanı öneririm.
Öneri atabilir misin ?

Bütçem 3 e zorlarım çok iyi ürün olursa

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mustafa
Zenith pro ya da rapoo VT9Pro 4k alabilirsin hangisinin tipi hoşuna giderse ikiside 3395 sensör nordic mcu

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü

Ha birde aj159 pro var temuda 1680 tl mi ne öyle birşeye geliyor o da düşündürüyor 8k hz ile geliyormuş
Ben apexi seçerdim hocam hem sensör farkı var hemde ekranlı dock bence çok güzel özellik.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
Ben apexi seçerdim hocam hem sensör farkı var hemde ekranlı dock bence çok güzel özellik.
Ya evet ama en ufak tıklamama sorunu ne bileyim şarj istasyonunda problem vs çıksa gitti çöp Yani

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,011
İsim
Emir
Mouselerde 1000hz üstü ne gerek var anlayamıyorum.Ben fury level z1 kullanıyorum 500hz de kullanıyorum.Soruna gelirsek zenıth pro alabilşiyorsan al apexin kağıt üstünde ki sundukları cidden güzel fakat malzeme kalitesi kötü.Apexin konusunda kaç tane kişi dile getirmişti

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
Bak olacak diye demiyorum olabilir yaşanabilir yani

Mouselerde 1000hz üstü ne gerek var anlayamıyorum.Ben fury level z1 kullanıyorum 500hz de kullanıyorum.Soruna gelirsek zenıth pro alabilşiyorsan al apexin kağıt üstünde ki sundukları cidden güzel fakat malzeme kalitesi kötü.Apexin konusunda kaç tane kişi dile getirmişti
Bencede o fiyata çok da malzeme kalitesi beklememek lazım aslında

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
Zenith pro ya da rapoo VT9Pro 4k alabilirsin hangisinin tipi hoşuna giderse ikiside 3395 sensör nordic mcu
Rapoya bakayım bi

önerceklerimin hepsinin stokları bitmiş :( .
En azından isim olarak yazabilirseniz şuan direk almayacağım diğer ayın 5 inden sonra ancak maaş o gün yatıyor

Yılbaşı zamları olacak ama bakalım olmadan alırsam çok iyi olacak

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü
Ya evet ama en ufak tıklamama sorunu ne bileyim şarj istasyonunda problem vs çıksa gitti çöp Yani
Benim şahsi fikrim ürünü ilk aldığında bir problemi yoksa uzun süreler kullanıyorsun ürünü. Eğer azıcık tamirattan anlıyorsan zaten oluşabilecek çoğu sorunu çözersin bence.

Bak olacak diye demiyorum olabilir yaşanabilir yani

Bencede o fiyata çok da malzeme kalitesi beklememek lazım aslında
şuan güncel olarak apexi kullanıyor şu malzemesi kötü diyenler hangi kafada daha çözemedim.

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
KAAN
https://www.wraith.green/ burdan sadece kutu hasarlı olan kaliteli mouseları ucuza alabilirsiniz

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
https://www.wraith.green/ burdan sadece kutu hasarlı olan kaliteli mouseları ucuza alabilirsiniz
Kaydedip bakacağım sağolun

Var mı başka öneriniz şuan not aldıklarım
Aj159 apex
Zenith pro
Furylevel z1
Atk blazing sky f1
Rapoo vt9 pro
Wraith sitesini kurcalayacağım biraz da
Birde havitin ms979wb mouse var ama bunun hakkında hiç yorum yok fiyatı çok da uygun bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom