tufankaya41
80+ Bronze
Dahası
1K BÜTCEM VAR KULAKLIK ÖNERİSİ ALABİLİRMİYİM
oyun amaçlı hocamSkullcandy dime 3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer müzik için arıyorsan tabi
Havit 2002D ve ya P modellerine bakabilirsiniz hocam. Ben kullandım memnunum.oyun amaçlı hocam
Kablo kalitesi nasıl kalınmı hemen bozulan cinstenmi ne kadar süredir kullanıyorsunuzHavit 2002D ve ya P modellerine bakabilirsiniz hocam. Ben kullandım memnunum.
havit h2002d 1100tl şuan ben 4 5 gündür kullanıyorum mikrofonu harbi çok iyi1K BÜTCEM VAR KULAKLIK ÖNERİSİ ALABİLİRMİYİM
yumuşak kablosu var dolanmıyor örgüKablo kalitesi nasıl kalınmı hemen bozulan cinstenmi ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Kablosu gayet kalın ve bozulabilecek gibi de durmuyor açıkçası.Kablo kalitesi nasıl kalınmı hemen bozulan cinstenmi ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Tamamdır hocam bunu alacağım gibi teşekkür ederimhavit h2002d 1100tl şuan ben 4 5 gündür kullanıyorum mikrofonu harbi çok iyi
ses kaliteside güzel Rampage gibi kulaklıklardan geçeceksen baya fark hissedersin daha yeni kullanmaya başladığımda videodaki ses efektini gerçek sanıp etrafıma bakmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yumuşak kablosu var dolanmıyor örgü
Hocam bende dolanıyor sürekli maalesef. Ama rahatsız edici bir şey değil tabii ki.yumuşak kablosu var dolanmıyor örgü
bende ilk açtığımda bile hiç dolanma yapmadı bilmiyorumHocam bende dolanıyor sürekli maalesef. Ama rahatsız edici bir şey değil tabii ki.
USBli olsaydı keşke yabende ilk açtığımda bile hiç dolanma yapmadı bilmiyorum
P modeli usbli olan ben p yi kullanıyorumUSBli olsaydı keşke ya