oliveforge99
80+ Silver
Son 6 ayın en ucuz fiyatı. Ekimden beri 2100 civarında dolanıyor. Cevap vermeye değmez de bilmeyen görsün. Bu fiyata daha ucuz pcie 4 dramli 512 gb ssd yok. Kalitesi de belli.İndirim yok.
Troll olduğunu düşünüyorum, indirim falan yok.Son 6 ayın en ucuz fiyatı. Ekimden beri 2100 civarında dolanıyor. Cevap vermeye değmez de bilmeyen görsün. Bu fiyata daha ucuz pcie 4 dramli 512 gb ssd yok. Kalitesi de belli.
2100 tl kim buna verir 1tb dramli m2ler varken XPG GAMMIX S50 CORESon 6 ayın en ucuz fiyatı. Ekimden beri 2100 civarında dolanıyor. Cevap vermeye değmez de bilmeyen görsün. Bu fiyata daha ucuz pcie 4 dramli 512 gb ssd yok. Kalitesi de belli.
Oku yazma hızı yarısı. Karşılaştırılacak ürünler bile değil.2100 tl kim buna verir 1tb dramli m2ler varken XPG GAMMIX S50 CORE
2 katta daha fazla depolama alanı var bu devirde 500gb ssdye windowsu zor kurduktan sonra 2 kat hızlı olsa ne olur olmasa ne olurOku yazma hızı yarısı. Karşılaştırılacak ürünler bile değil.
Fiyat olarak da ucuz değil, 1 tb si 3900 TL'ye geliyor. Almak işi akıl kârı değil indirim yok diyorum arkadaş hâlâ ısrar ediyor kafası basmıyor sanırım.fiyat olarak ucuz olabilir de biraz üstüne 1tblık modeller var alınması mantıklı pek değil.
olaya ordan bakmak yanlış bir düşünce bir ürün 2100e satılıyorsa ve 1900e düştüyse indirim vardır her türlü . sıcak fırsatlık bir olayı yok ama katılıyorumFiyat olarak da ucuz değil, 1 tb si 3900 TL'ye geliyor. Almak işi akıl kârı değil indirim yok diyorum arkadaş hâlâ ısrar ediyor kafası basmıyor sanırım.
Fiyatı şişirip indirdikten sonra o indirim değil bindirim olur. Saçma sapan konu.olaya ordan bakmak yanlış bir düşünce bir ürün 2100e satılıyorsa ve 1900e düştüyse indirim vardır her türlü . sıcak fırsatlık bir olayı yok ama katılıyorum